|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
θέλουμε φυτά χαμηλών απαιτήσεων για το 200/άρι ενυδρείο:
Όποιος έχει ας φέρει Anubias barteri var Echinodorus bleheri κ.λ.π. Vallisneries Cryptocorynes Και μετά στο τέλος όποιος τα φέρει, αν τα θέλει ας τα ξανά πάρει πίσω Μόνο αν φέρετε φυτά, παράκληση να μην έχουν άλγες, να είναι καθαρά. Και ότι άλλο φυτό υπάρχει υψηλών απαιτήσεων το θέλουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
αν υπαρχουν και τιποτα επιφανειας θα μας χρειαστουν για το βιοτοπικο δισκων......
|
|||
|
|||
![]()
τι ώρα θα έχει κόσμο αύριο στο σταντ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τη ωρα θες να ερθης?????
------------------------- Ωραια φωτο ποιος ειναι αυτος που τριβει??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη snakepanos : 31-01-11 στις 23:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
έλεγα να περάσω το πρωί, αλλά προέκυψε μια συνάντηση οπότε θα είμαι εκεί κατά τις 17:00....
πάντως και την Πέμπτη και την Παρασκευή, έχω κανονίσει τις δουλειές μου ώστε τα πρωινά να είμαι στο σταντ ------------------------- είναι το μοντέλο του 11888, ο μασέρ γυψοσανίδας... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη QS-Plan : 31-01-11 στις 23:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αληθεια τωρα τον ξερεις τον γιψοσανιδα |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον ο Πρόδρομος είναι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε οχι αυτο παει πολυ,να μου μοστραρεσε για γυψοσανιδας.η αληθεια φαινετε στις φωτο.
|
|||
|
|||
![]()
Είπε θα φέρει ο bokostas
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Άλγες καθαρές από φυτά θέτε; ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγώ κι ο Χαραμάδας θα έρθουμε γύρω στις 5:00 να στήσουμε τα μικράκια. |
|
|||
|
|||
![]()
Ο Κύριος Χαραμάδας επιμένει στο λάθος ενυδρείο των 15 λίτρων να βάλει δύο mini disk
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |