|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να ευχαριστησουμε ομως ολους αυτους που βοηθανε καθημερινα!!!
Ο snakepanoς, o prodromos100, o jiraiya, o paco, oi παπαδοπουλοι!,o giannisaek, o georgebruno, ο χαραμαδαs, to bokostas, εμενα, τη μαμα μου, την οικογενεια μου...και ολους οσους ξεχναω!!!!χιχιχι
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() το ειδατε το βιοτοπικο του χαραμαδα με τα παπακια τα σπανε ετσι ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
τον Κυριακού και τον ΑΝΤ1 ξέχασε να ευχαριστήσει....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και την Pepsi Max, που ήταν χορηγός στο κυπελάκι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΠΡΑΒΟ ρε παιδια παντα τετοια κ καλυτερα!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυριο φερτε και ενα φορτιστη sony ericsson για τον securita...!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() αλλο τι θα ακουσουμε!!!!!!! πρεπει να ηταν απελπισμενο το παιδι!!!!
|
|||
|
|||
![]()
τι να το κάνει? τηλέφωνο έχουν.... μάλλον το θέλει για να στέλνει μηνύματα στον έρωτα του...
μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τα παπάκια του Χαραμάδα ώστε να στέλνουν τα μηνύματα στην καλή του σεκιουριτά... απ'ότι είδα από τις φωτος είναι ταχυδρομικά παπάκια... |
|
||||
|
||||
![]()
και το αλεξανδρειο που ζεστενει με τους καφεδες του τα παλικαρια για να κανουν καλυτερη επιβλεψη
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Α ρε με κάνετε και ζηλεύω.Εγώ είμαι πάνω από βιβλία και άρρωστος συγχρόνως και εσείς καλοπερνάτε...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μην ερθεις και μας κολλησεις τιποτα καλα εισαι σπιτι.
Θα βλεπεις τις φωτο και θα αναρρωσεις γρηγορα,. Περαστικα ,,,καλα ε περναμε τελεια ! ![]() ------------------------- Τον λυπηθηκα ρε παιδια τον ψηλο κριμα ειναι ,αυριο θα φερω εναν. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη snakepanos : 30-01-11 στις 23:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια .... τωρα μπορω να πω....ΑΞΙΟΙ..... ΑΞΙΟΙ μπορει να μην μπορεσα να ερθω να βοηθησω αλλα παρακολουθουσα το εργο σας απο μακρια και παλι ΑΞΙΟΙ παιδια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |