|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Aν το ενυδρείο δεν έχει καπάκι μπορώ να φέρω ένα μικρό φωτιστικό γραφείου που έχω στο μονομαχοενυδρείο μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Xαχ.....ο Βασιλης ειναι ο νεος Γκαγκαριν..ο πρωτος ανθρωπος που περπατησε στην εκθεση
![]() Μπραβο παιδια,KEEP WORKING που λεει και καποιος περιφερειαρχης... |
|
||||
|
||||
![]()
το μονο που χρειαζομαστε ειναι αν εχει καποιος σωληνακι Α/Ο οσο μεγαλο γινεται για αυριο οσο γινεται νωρις
τα υπολοιπα θα τα φερω εγω καλα θα ειναι η καθε ομαδα να φερουν τα δικα τους πραγματα για το στησιμο καθαρισμα και για οτι αλλη δουλεια χρειαστουν αυριο θα στησουμε το φυτεμενο οσοι μπορουν μετα τις 11 και θελουν να βοηθησουν ερχονται
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε παιδιά,έχετε κάνει τρομερή δουλειά μέσα σε μία μέρα!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Α ρε παλιόφατσες(για τους γνωστούς μούργοι) τσακ τσακ το τελειώσατε,μπράβο σας.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πιανουν τα χερια σας
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |