|
|
||||
|
||||
![]()
τα firemouth δεν μου αρεσαν τοσο...τα convict ειναι ωραια...μπαινουν μαζι με αλλα ψαρια??τι μεγεθος φτανουν??
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε ανθρωπε!
![]() Γινονται περίπου 14-15 εκατοστα, και είναι αρκετά επιθετικά επίσης. Με μικρά ψαράκια (νεον κτλπ) δεν θα σου συνιστούσα να τα έβαζες. Μπορείς να κρατήσεις μα ομαδουλα απο αυτά, αλλα να ξέρεις, οτι αναπαράγονται πολύ ευκολα. Μια ιδανική συνθεση θα ήταν ενας ancistrus, και μια 4αδα απο αυτά, αν και δεν ξέρω αν θα την πεφτουν στον ανκιστρους. Ισως μπορείς να δοκιμάσεις και μεγαλύτερα κοπαδόψαρα οπως τα tiger barbs, αλλα με μια μικρή επιφυλαξη σου το λεω αυτό. |
|
||||
|
||||
![]()
μου αρεσει πολυ και ο ancistrous..!!!!αυτο μεγαλωνει καθολου??
|
|
|||
|
|||
![]()
convict με ancistrus... δεν θα πέσει γέλιο, αλλά πολύ ξύλο...
|
|
||||
|
||||
![]()
ο καθενας μου λεει τι γνωμη του και ολοι εχετε διαφορετικες γνωμες....αχαχαχαχα!!!!εχω τρελαθει!!!με το που παω να πω ωραια βρηκα τι θα κανω καποιος απανταει και μου λεει το αντιθετο!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχεις και πολύ άδικο... ένας είναι ο τρόπος και ο δρόμος.
Επιλέγεις 5-10 από τα ψάρια που θέλεις, καταγράφεις τις ανάγκες τους και τις απαιτήσεις τους. Βρίσκεις τα συμβατά, μεταξύ τους, ψάρια... στρώνεις το ενυδρείο σου... δημιουργείς τις απαιτούμενες συνθήκες ώστε να μπορέσουν να ζήσουν για πολλά χρόνια τα ψαράκια σου... και το απολαμβάνεις... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
αν θέλεις, πήγαινε στις παρουσιάσεις ενυδρείων, έχει πανέμορφα ενυδρεία όπου γράφουν και αναλυτικά το πως το έχουν στήσει... όλο και κάτι που θα σου αρέσει θα βρεις....
με τόσα ψάρια, 2-3 είδη συμβατά μεταξύ τους δεν έχεις δει που να σου αρέσει? αν σου άρεσαν κάποια, αλλά δεν είναι συμβατά μεταξύ τους, τότε βάλε ένα είδος.... στην αρχή μπορεί να σου φαίνεται "άδειο", αλλά αργότερα με τις γέννες θα είσαι οκ... ρίξε μια ματιά σε αυτά τα ψαράκια (το έγραψα και πριν)... Μια πρόταση είναι να βάλεις αυτά http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...%20regani.html μαζί με αυτά http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ifasciatus.htm Δεν έχει τόσο μεγάλο παίδεμα στο στήσιμο του ενυδρείου σου... |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω. Απλα ο κώστας πιστευει οτι το πιρανχας κανει για αρχαριους και εγώ διαφωνω!
Ο beat89 θεωρεί πως δεν πρεπει να βάλεις ancistrus λογω διαφορετικών συνθηκών πε-χα. Η διαφορα σε αυτές τις συνθήκες είναι πολύ μικρη, και, κατ'εμε, μπορείς να βάλεις. Αλλωστε, είναι το ποιο κοινό ψάρι, και ζει και αναπαραγεταί κανονικά σε αρκετά ενυδρεία. Απο εκεί και περα, συμφωνω με τον QS. Οπως ακριβώς τα ειπε είναι. ...Τι νόμιζες, έτσι ευκολα θα ξεμπλέξεις απο εμάς; ![]() ![]() ![]() @QS: νομίζεις πως θα πεσει ξύλο μεταξύ κονβικτ και ανκιστρους; Τα κονβικτ συνηθως είναι επιθετικά σε ίδιου είδους ή ομοια ψάρια. Η σε όποιον παει να πλησιασει την φωλία του. Εγω δεν πιστευω πως θα πλαακωθουν και τόσο. Σίγουρα όμως, καποιες εντάσεις θα υπάρχουν, οπως σε καθε ενυδρείο με κιχλίδες. Ο μόνος τρόπος για να εχεις ήρεμη κιχλίδα είναι ή να είναι μόνη της (αν και σε αυτή την περίπτωση μπορεί να την πέφτει σε εσένα! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ολοι ειναι αρχαριοι και ολοι ειναι εμπειροι. (Η θεωρια της σχετικοτητας...) Σημασια εχει ποσο ακους, ποσο διαβαζεις και ποσο ασχολεισαι γενικοτερα. Και για να τελειωνουμε....σε πληροφορω πως ενα πιρανι αντεχει πολλα περισσοτερα απο ενα γκαπυ... ![]() Αν και δεν ειναι της παρουσης, τετοια ''σκληροτραχηλα'' ψαρια επρεπε να προτεινονται σε τετοιες περιπτωσεις ΙΜΟ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
loool... υπάρχει και η άλλη λύση... φυτεύεις ένα υδρόβιο μαστουρόδενδρο και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... βάζεις μετά ότι θέλεις.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ψαρια βυθου ταιριαζουν μαζι με ζωοτοκα ψαρια? | gemen | Ζωοτόκα | 26 | 09-04-10 23:59 |
Απωρια για την κατασκευη λιμνης | slk200gr | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 24-08-09 21:40 |
σχετικα με φυτεμα | mao | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 31-01-08 18:43 |
Απορια σχετικα με ψαρια | jkond | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-10-06 23:20 |
Σχετικα με DIY CO2 | scalare | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 02-11-05 01:44 |