|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ριξε πάλι μια ματιά, στο http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=34 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Και στα υπομνήματα και οπουδήποτε αλλού λέει να αποφέυγουμε να στρώνουμε το ενυδρείο με ψάρια... Πιθανώς να σου το πρότειναν σε πετ-σοπ με την δικαιολογία ότι τα χρυσόψαρα είναι ανθεκτικά, το κάνουν όλοι κλπ κλπ κλπ.
Δυνατότητα για μπόλι γιατί δεν έχεις? Αθήνα είσαι.... Βάλε μια αγγελία για μπόλι και όλο και κάποιοι θα προσφερθούν. Και δεν χρειάζεται να περιμένεις.... βάζεις το μπόλι, κάνεις τις μετρήσεις σου και αμέσως βάζεις (λογικό) αριθμό ψαριών... απλά, όμορφα, εύκολα και χωρίς να υποβάλλεις ζωντανά σε μαρτύριο... Το να στρώνεις με ψάρια, είναι πάνω κάτω το ίδιο με το να έχεις έναν χώρο με ραδιενέργεια και να βάζεις ανθρώπους να απορροφήσουν την ραδιενέργεια και μετά να τους αποσύρεις... Πιο εύκολα το στρώνεις με μπόλι παρά με ψάρι... αυτό το αχρησιμοποίητα δεν κατάλαβα... |
|
||||
|
||||
![]()
αυτό το αχρησιμοποίητα δεν κατάλαβα...[/QUOTE]
πριν απο εμενα τα ειχε η κοπελα μου....τα δουλεψε κανενα μηνα βαρεθικε και τα παρατησε για πολυ καιρο...και τωρα το πηρα εγω να το φτιαξω απο την αρχη.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πριν απο εμενα τα ειχε η κοπελα μου....τα δουλεψε κανενα μηνα βαρεθικε και τα παρατησε για πολυ καιρο...και τωρα το πηρα εγω να το φτιαξω απο την αρχη....
![]() Κοιτα Παντελο μια που βαριεται ευκολα η κοπελα σου προσεχε την, οποτε βαλε το ενιδρυο να στρωση με μπολι και μεσα στον μηνα θα εχεις βρει και την ψαροσυνθεση που θα βαλης.
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει με το στρωσιμο θα την παλεψω...αλλα με τις επιλογες μου στα ψαρια δεν ξερω....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή τα firemouth και τα convict δεν σου άρεσαν ως επιλογες; Δεν ξέρω, αν το διαβασες, αλλα τα firemouth είναι επιθετικά ψάρια παντως.
![]() Δεν νομίζω. Δεν έχουν πρόβλημα και σε 7.5 πε-χα. Ετσι και αλλίως το προτεινόμενο είναι μεχρι 7.3+ για ορισμένα είδη. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν στρωθεί με ψάρια το ενυδρείο τότε αυτα θα ταλαιπωρηθούν κ μπορεί να πεθάνουν αφου θα ζουν μέσα στην αμμωνία.
Κοίτα στις παρουσιάσεις ενυδρειων μήπως βρεις κάτι να σου αρέσει πολύ. Για τις παραμέτρους του νερού έχεις διαβασει; |
|
||||
|
||||
![]()
απο αυτα που εχω δει και νομιζω οτι κανουν για τα λιτρα μου ειναι τα ancistrus βεβαια δεν ξερω με τι αλλο ψαρι να τα βαλω....για τις παραμετρους ναι εχω διαβασει αλλα μου ειπαν για αρχη να μην προσθεσω τιποτα αλλο χημικο μεσα...προς το παρων να ασχολιθω μονο με το στρωσιμο του νερου....
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ancistrus θέλουν μαλακό νερό που σημαίνει ότι θα πρέπει να μαλακώσεις το νερό σου είτε με τυρφη είτε με Α/Ο.
Για αρχή κοίτα καλύτερα ψάρια που μπορούν να ζήσουν σε νερο βρυσης. |
|
||||
|
||||
![]()
εχω απελπιστει τελειως.... μολις βρισκω λυση για το ενα μου βγαινει κατι αλλο που δεν ταιριαζει....δεν ξερω τι απο ολα αυτα να κανω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην απελπίζεσαι.Το ενυδρείο θέλει να έχεις υπομονή.Αυτό που πρέπει να κανεις μιας κ τώρα στρώνεις το ενυδρείο σου είναι να διαβάσεις.Μέχρι να είναι έτοιμο αυτό θα είσαι κ εσυ έτοιμος κ θα έχεις αποφασίσει τι σου αρέσει κ τι θα βάλεις.Δεν χρειάζονται βιασύνες.Κοίτα κατά ασία κ ωκεανια μεριά.Θα βρεις εντυπωσιακα ψάρια με πολυ όμορφους βιότοπους.
Διάβασε κ εδώ http://www.tsamisaquarium.gr |
|
|||
|
|||
![]()
Το παν είναι να έχεις υπομονή και πρώτα απ'όλα να ξεκαθαρίσεις τι ψαράκια θα ήθελες να βάλεις.
Μια πρόταση είναι να βάλεις αυτά http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...%20regani.html μαζί με αυτά http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ifasciatus.htm Δεν έχει τόσο μεγάλο παίδεμα στο στήσιμο του ενυδρείου σου... πιράνχας, καρχαριοειδή, γατόψαρα, κροκοδειλόψαρα και λοιπά πισινόψαρα απλά δεν κάνουν για το ενυδρείο σου. Σημασία έχει να βάλεις πισινόψαρο το οποίο να μην μπορείς να απολαύσεις τη συμπεριφορά του ή να βάλεις κάποια ψάρια που δεν τα πιάνει το μάτι σου σε σχέση με τα πισινόψαρα αλλά θα σε αποζημιώσουν με τη συμπεριφορά τους? |
|
||||
|
||||
![]()
tsoum περιμενω να με διαφωτισεις λεγωντας μου γιατι ειναι δυσκολο το μοναχικο πιρανι και πως το εννοεις.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ψαρια βυθου ταιριαζουν μαζι με ζωοτοκα ψαρια? | gemen | Ζωοτόκα | 26 | 09-04-10 23:59 |
Απωρια για την κατασκευη λιμνης | slk200gr | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 24-08-09 21:40 |
σχετικα με φυτεμα | mao | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 31-01-08 18:43 |
Απορια σχετικα με ψαρια | jkond | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-10-06 23:20 |
Σχετικα με DIY CO2 | scalare | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 02-11-05 01:44 |