|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτα θελουν πισινα. ![]() (κυριολεκτικα) Παράθεση:
![]() Αν δλδ ζηταγε να βαλει φαλαινοκαρχαρια στο 120λιτρο, θα μπορουσε τοτε να βαλει παγκασιο που γινεται μικροτερος? Τι συλλογισμος ειναι αυτος παλι? ![]() Τα λιτρα δεν παιζουν τοσο πολυ ρολο στα βυθοψαρα οσο η επιφανεια του βυθου. Αν ειναι πχ ενα μετρο μηκος το ενυδρειο (με αναλογο φυσιολογικο πλατος) και ειναι καπως κοντο ετσι ωστε να μη βγαζει περισσοτερα απο 120 λιτρα θα μπορουσε κατι να γινει. Εδω εχει καποιες πληροφοριες στα ελληνικα http://www.aquatek.gr/vb/showthread....294#post502294 ------------------------- Μοναχικο ειδος πιρανχα ειναι καλη προταση για τα λιτρα
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 29-01-11 στις 00:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Αλήθεια φιλε Παντελή (μαντευω, πως έτσι σε λενε απο το nick σου) εχεις ξανακρατήσει καποιο είδος ψαριου; Τι ειδος φιλτρου έχεις; Τι γνωρίζεις για το στρώσιμο ενός ενυδρείου; Γιατί, ζητας κατι δυσκολο. Σαν να παει καποιος για σκι στην μαυρη πιστα, ενω δεν μπορεί να σταματήσει με ευκολία. (η μαυρη πιστα είναι και η πιο δυσκολη ενος βουνου) |
|
||||
|
||||
![]()
η αληθεια ειναι οτι οχι δεν εχω ξανακρατησει ποτε ψαρι σε κανονικο ενυδρειο....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ριξε πάλι μια ματιά, στο http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=34 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Και στα υπομνήματα και οπουδήποτε αλλού λέει να αποφέυγουμε να στρώνουμε το ενυδρείο με ψάρια... Πιθανώς να σου το πρότειναν σε πετ-σοπ με την δικαιολογία ότι τα χρυσόψαρα είναι ανθεκτικά, το κάνουν όλοι κλπ κλπ κλπ.
Δυνατότητα για μπόλι γιατί δεν έχεις? Αθήνα είσαι.... Βάλε μια αγγελία για μπόλι και όλο και κάποιοι θα προσφερθούν. Και δεν χρειάζεται να περιμένεις.... βάζεις το μπόλι, κάνεις τις μετρήσεις σου και αμέσως βάζεις (λογικό) αριθμό ψαριών... απλά, όμορφα, εύκολα και χωρίς να υποβάλλεις ζωντανά σε μαρτύριο... Το να στρώνεις με ψάρια, είναι πάνω κάτω το ίδιο με το να έχεις έναν χώρο με ραδιενέργεια και να βάζεις ανθρώπους να απορροφήσουν την ραδιενέργεια και μετά να τους αποσύρεις... Πιο εύκολα το στρώνεις με μπόλι παρά με ψάρι... αυτό το αχρησιμοποίητα δεν κατάλαβα... |
|
||||
|
||||
![]()
αυτό το αχρησιμοποίητα δεν κατάλαβα...[/QUOTE]
πριν απο εμενα τα ειχε η κοπελα μου....τα δουλεψε κανενα μηνα βαρεθικε και τα παρατησε για πολυ καιρο...και τωρα το πηρα εγω να το φτιαξω απο την αρχη.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν στρωθεί με ψάρια το ενυδρείο τότε αυτα θα ταλαιπωρηθούν κ μπορεί να πεθάνουν αφου θα ζουν μέσα στην αμμωνία.
Κοίτα στις παρουσιάσεις ενυδρειων μήπως βρεις κάτι να σου αρέσει πολύ. Για τις παραμέτρους του νερού έχεις διαβασει; |
|
||||
|
||||
![]()
απο αυτα που εχω δει και νομιζω οτι κανουν για τα λιτρα μου ειναι τα ancistrus βεβαια δεν ξερω με τι αλλο ψαρι να τα βαλω....για τις παραμετρους ναι εχω διαβασει αλλα μου ειπαν για αρχη να μην προσθεσω τιποτα αλλο χημικο μεσα...προς το παρων να ασχολιθω μονο με το στρωσιμο του νερου....
|
|
||||
|
||||
![]()
tsoum περιμενω να με διαφωτισεις λεγωντας μου γιατι ειναι δυσκολο το μοναχικο πιρανι και πως το εννοεις.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ψαρια βυθου ταιριαζουν μαζι με ζωοτοκα ψαρια? | gemen | Ζωοτόκα | 26 | 09-04-10 23:59 |
Απωρια για την κατασκευη λιμνης | slk200gr | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 24-08-09 21:40 |
σχετικα με φυτεμα | mao | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 31-01-08 18:43 |
Απορια σχετικα με ψαρια | jkond | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-10-06 23:20 |
Σχετικα με DIY CO2 | scalare | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 02-11-05 01:44 |