|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καποια κόντρα δεν έχει το ενυδρείο; Αμα είναι λίγο ποιο κοντα στο τζαμι απο το φόντο νομίζω θα είναι καλύτερα γιατί θα δώσει βαθος. Αυτό τι είναι; Σαν σκοινί; Λαστιχένιο; Υφασματινο; Σφουγγάρι;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αναμεσα στην κοντρα και την πλατη. Θα δω πως θα τα βαλω τα σχοινια του Ταρζαν.. ![]() σκοπος ειναι να πιασει επανω τους και κανενα αναριχιτικο φυτο. Επισης επανω του αραζουν τα βατραχια!! Ειναι πλαστικο και δινει αυτην την αισθηση: http://www.google.gr/images?um=1&hl=...&aqi=&aql=&oq= ...αδιαβροχο, μοιαζει πολυ φυσικο εκτως και αν το πιασεις, και γενικα ειναι ολα τα ευρα! ![]() Θα βαλω και σε κανενα ενυδρειο μαλλων! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βουλιάζει...;
Σε αυτη τη φαση καταλαβαίνεις τι εχω κατα νου! ![]() Μπορεις να κολλησεις μερικα οριζόντια πλαστικά κομματια σαν κοντρες ή λίγο σκοινι (αν κρατάει) και να τα κρεμάσεις απο εκει. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βουλιαζει και ειναι τελειο!!!
![]() Δεν κολλαω τιποτα...ξεκολλα...μπορει να μου τη δωσει και να τα ξηλωσω ολα...ειμαι αστατος χαρακτηρας!!... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορεις να πεις απο που τα βρηκές?κανενα λινκ? οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τιποτα πουθενα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.ebay.com/dsc/i.html?_nkw=...LH_TitleDesc=1 |
|
||||
|
||||
![]()
σ'ευχαριστω παρα πολυ
|
||||
|
||||
![]()
Μια μικρη ενημερωση μιας και τα φυτα ολο και φουντωνουν και γεμιζουν τα κενα, τα tree vines μπηκαν με τροπο ωστε να δωσουν ''βαθος'' αλλα και σημεια για αραλικι και chill out καταστασεις στα βατραχακια που θα μπουν!
![]() Θα ξεκινησει και η κατασκευη για το καπακι σιγα σιγα, με συστημα ανατολης-δυσης στο φωτισμο οποσδηποτε, ανεμιστηρακια εξαερισμου και ολα τα σχετικα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σορρυ για τις μαπα φωτοζ! Οι ιδεες εινα παντα καλοδεχουμενες... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
από ψάρια τι θα βάλεις? θα βάλεις και κανένα βατραχάκι?
|
|
||||
|
||||
![]()
ποοο χαλια εσχος!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αναφερω ηδη πως βατραχι θα μπει σιγουρα.
Αυτο βεβαια θα γινει μετα το καλοκαιρι για να εχω τελειωσει και με το καπακι και να μην εχω καμια αποδραση, αλλα και γιατι τα βατραχια το καλοκαιρι στη χωρα μας υποφερουν απο τη ζεστη. Μαλλων καταλληγω στο ''bombina orientalis'' και αυτο γιατι ειναι απο τους πολυ καλους κολυμβητες και δεν θα εχει καποιον κινδυνο να πνιγει. Να το γνωριζεται οσοι το επιχειρησετε πως δεν ξερουν κολυμπι ολα τα βατραχια, αλλα μερικα πολυ συγκεκριμενα. ![]() Νομιζω πως κανει και ηχους ειδικα σε περιοδο ζευγαρωματος! ![]() ![]() Απο ψαρια τωρα, ψαχνω ενα πολυ συγκεκριμενο ψαρι το οποιο δεν ερχεται στην Ελλαδα και περιμενω την επομενη παραγγελια απο Amazon Exotic... Απο την αλλη η τιμη του με κανει να το δουλευω στο μυαλο μου ακομα και να ψαχνω εναλλακτικες.. ![]() Θελω κατι πολυ ιδιαιτερο (φυσικα..) και αυτο το ψαρι θα ηταν ιδανικο με το κοπαδι του... Δεν ειναι κατι μεγαλο, αλλα ειναι ενας διαολος! ![]() Φυσικα μιλαω για το Exodon paradoxus (Bucktoothed tetra) ![]() ![]() Στο ενυδρειο παντως εδω και καιρο κατοικουν εντλερς. Ξεχασα να πω πως εβαλα και το νουφαρο μου με τη γλαστρα του και αρχισε να περνει τα πανω του απο τη χειμερια ναρκη του χειμωνα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή πιστευεις οτι αμα πεσει ο βάτραχος μέσα, θα προλάβει να βγεί εξω οσο καλό κολύμπι κ αν ξέρει;
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευη paludarium.... | eimaste aR21rwstoi | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 06-12-10 14:30 |
Κατασκευη 700 λιτρα γυαλα+300 σαμπ | reef | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 23-09-10 20:07 |
Κατασκευη βασης 440 λιτρα ενυδρειου. | ραφαηλ10 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 29-05-10 19:15 |
κατασκευη ενυδρειου DΙY 350 λιτρα | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 25-10-09 13:39 |
κατασκευη ενυδρειου 300 λιτρα..... | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 20-07-09 12:18 |