|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ρε Κώστα, μη μας "πριζώνεις" ωρέ. Χρειάζομαι ελεύθερο χρόνο για να τον αφιερώσω στο γιο μου. Όχι όχι, μην επιμένεις, δεν ξεκινάω τέτοια ιστορία. Ε, καλά αφού επιμένεις τόσο πολύ, θα έρθω κάποια στιγμή να το δω από κοντά. Όχι, δεν θα υποκύψω. Δεν θα ξεκινήσω να διαβάζω για paludariums... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χρηστο να'σαι καλα με σκλαβωσες!
![]() Ετοιμο και το κενο καλλημενο....tsoum-ακο...για παρτη σου ρε μπαγασα! ![]() ![]() ![]() ![]() ...γουσταρω τρελα την Wood Fern που εφερα απο Ιρλανδια (2ο λινκ παραπανω), δινει πολυ rainforest πινελια! ![]() Δεν λεω να βρω με τιποτα ομως την birds nest που αναφερει ο Αλεξ....αν την παρετε ματι σφυρηξτε πληζ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια μικρη ενημερωση με μια μικρη λεπτομερεια που νομιζω εκανε τη διαφορα!
Το χοντρο tree vine... ![]() Και οι μανγκροβιες!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι κλαδια είναι αυτά; Για κάψιμο τα καλλιεργεις
![]() ![]() Βλεπω και DIY skimmer? Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Για το vine αυτο που λες, δοκίμασε να το κρεμασεις! Βαλε και εναν χαμελαιοντα, και φουλ κομπλε! (αν δεν πνιγει απο την υγρασία). Καλα το fogger... Πολυ εφέ μιλάμε!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Τα σημαδια αναπτυξης στις μανγκροβιες αρχιζουν και φενονται στο κομματι που βρισκεται μεσα στο νερο.
Πετανε τα πρωτα κλαδακια τους!!! ![]() Οι μανγκροβιες ειναι στη λιμνη οπως ειπα και φυσικα δεν εχω νερο Α/Ο...απλα τις ποσταρα... Για το σκιμμερ αν θες βλεπεις εδω: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44131 Οντως το παραδεχομαι... Ειναι πολυ καλητερα τωρα που κρυφτηκε το κενο! Το vine δεν εχω μερος να το κρεμασω και ετσι το εχω ''ακουμπησει-στριμωξει'' καπως... Ακυρος ο χαμαιλεωντας...μαλλων για βατραχι παμε αφου ζουγκλιασουμε πρωτα βεβαια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καποια κόντρα δεν έχει το ενυδρείο; Αμα είναι λίγο ποιο κοντα στο τζαμι απο το φόντο νομίζω θα είναι καλύτερα γιατί θα δώσει βαθος. Αυτό τι είναι; Σαν σκοινί; Λαστιχένιο; Υφασματινο; Σφουγγάρι;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευη paludarium.... | eimaste aR21rwstoi | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 06-12-10 14:30 |
Κατασκευη 700 λιτρα γυαλα+300 σαμπ | reef | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 23-09-10 20:07 |
Κατασκευη βασης 440 λιτρα ενυδρειου. | ραφαηλ10 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 29-05-10 19:15 |
κατασκευη ενυδρειου DΙY 350 λιτρα | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 25-10-09 13:39 |
κατασκευη ενυδρειου 300 λιτρα..... | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 20-07-09 12:18 |