|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eιμαι και γω μεσα για το χερακι στην εκθεση ,αλλα δυστυχως δεν μπορω να ερθω αυριο λογω δουλειας,πως θα γινει να ενημερωθουμε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα αναρτησουμε λιστα με ημερομηνιες και δουλειες που πρεπει να κανουμε.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Περιμένω και εγώ τη λίστα με τις δουλειές που πρέπει να γίνουν.Λόγω εξεταστικής δε θα μπορέσω να έρθω στη συνέλευση της Τετάρτης.
|
||||
|
||||
![]()
Kαι για όσους δεν το είδαν....μια υπενθύμιση
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια δεν βλεπω να ερχετε κανενας ,εγω παντος οταν τελειωση ο ΠΑΟΚ θα ερθω .Εκτος και αν δεν γινει τελικα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω προσφερω εξοπλισμο δισκακια και γυαλλες..... εχω μπολικο πραγμα......
|
||||
|
||||
![]()
Να ευχαριστήσω όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην σημερινή συνάντηση, αλλά και όσους δήλωσαν την υποστήριξη τους στην προσπάθεια μας, είτε στο GAB, είτε με πμ, είτε με τηλεφωνήματα, όπως και σε αυτούς που ελπίζουμε να βοηθήσουν στην συνέχεια.
Ο Μιχάλης θα ανεβάσει σύντομα το χρονοδιάγραμμα των εργασιών για να οργανωθούν οι ομάδες γιατί δεν υπάρχει πολύς χρόνος. |
|
||||
|
||||
![]()
τη ειναι το σταντ στη ζοοφιλια και ποτε θα γηνι αυτο??????
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Περιμένουμε το χρονοδιάγραμμα των εργασιών. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
... με μεγάλη χαρά! Σίγουρα θα μαι στην έκθεση και θα το παλέψω και για την αυριανή προπαρασκευαστική. Για την περίπτωση που δε θα τα καταφέρω αύριο, καταθέτω κάποιες πρώτες ιδέες για να μπαίνουμε σε κλίμα:
Εκτός από το σταντ, προλαβαίνουμε να οργανώσουμε κανένα επιμορφωτικό σεμιναριάκι για φίλους και μέλη; Τι θα λέγατε να προτείνουμε στο RAVEN ένα σεμινάριο aquascaping με live στήσιμο ενός φυτεμένου, που θα εκτεθεί στη συνέχεια στο σταντ; Επίσης νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα να εκτυπώσουμε φωτο από τα 3 πρώτα ενυδρεία όλων των κατηγοριών του διαγωνισμού (12 φωτογραφίες συνολικά) και να τις αναρτήσουμε στο σταντ. |
|
||||
|
||||
![]()
Ισως για τις βιοτοπικες καταδυσεις, αλλα πρεπει να κανουμε καποιες συνεννοησεις.
Η ιδεα σου ειναι πολυ καλη και μαλλον θα την εφαρμοσουμε, για τους νικητες του διαγωνισμου.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Ο διαγωνισμός φωτογραφίας στην Ζωοτεχνία 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 09-03-09 23:04 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 30-01-07 22:46 |