|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τη ειναι το σταντ στη ζοοφιλια και ποτε θα γηνι αυτο??????
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Περιμένουμε το χρονοδιάγραμμα των εργασιών. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε......ακομα?????
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και απο εμενα !
σημερα γνωρισα καποια ατομα τα οποια εχουν ορεξη για ωραια πραματα αλλα θα χρειαστουν χερια βοηθειας! πιστευω οτι ειμαστε αρκετοι μεσα στον GAB και ειδικα εδω στην θεσσαλονικη και θα βοηθησουμε οπως ξερουμε εμεις καλυτερα!! |
|
||||
|
||||
![]()
Εντος της ημερας πιστευω να αναρτησω νεο θεμα με λιστα εργασιων και υλικων που θελουμε για να δουμε πως θα οργανωθουμε.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
εν αναμονή λοιπόν.....
μια απορία/διευκρίνηση μόνο... αν κάποιος δεν είναι λόγω χρόνου σε μια ομάδα, αλλά μπορεί να συνεισφέρει σε κάτι είτε υλικά είτε να ετοιμάσει κάτι (χωρίς να απαιτείται η φυσική του παρουσία) θα υπάρξει κανένα πρόβλημα? Ξέρω, ακούγεται εντελώς γενικό και αόριστο... θα επανέλθω με πιο συγκεκριμένα πράγματα όταν βγει το πρόγραμμα... |
|
||||
|
||||
![]()
Κανενα προβλημα, εχεις πιασει το νοημα!
Λεπτομερειες εδω http://www.aquatek.gr/vb/newthread.p...ostthread&f=18
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Ο διαγωνισμός φωτογραφίας στην Ζωοτεχνία 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 09-03-09 23:04 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 30-01-07 22:46 |