|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δες και αυτο που ειναι αρκετα διαφωτιστικο
http://www.greekdiscus.com/test2000/...F1%DF%E6%E5%F2 Κανενα προβλημα πιστευω, ειδικα μετα απο 10 χρονια ξερο και εκτεθιμενο σε βροχες, ηλιο κλπ. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο θα κανω και αν δω τπτ περιεργο τον βγαζω και στα σκουπιδια
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε νομίζω πως δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν είναι και πολύ χοντρό σκίστο λίγο να αναδείξει τα χρώματα που έχει στο εσωτερικό του και θα γίνει πολύ σούπερ. Πρόσεχε μόνο μήπως ακουμπώντας στο χώμα έχει σαπίσει ή ποιάσει σκουλίκι σε καμιά μεριά.....γιατί τότε......
Καλή επιτυχία και κράτα μας ενήμερους ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη μπορουμε να βαλουμε στα ενυδρεια μας οποιο ειδος ξυλου θελουμε ερκει να το βρασουμε καλα?????
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω δεν θα το εβαζα. Ρισκο...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορεις να βαλεις ξυλα που βγαζουν ρετσινι ή δηλητηριωδεις ουσιες οπως ο φρεσκος κορμος κισσου, αρκει να τα βρασεις?
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ενουσα.. αν δηλαδη με το βρασιμο μπορουμε να απομακρυνουμε επιβλαβης για τα ψαρια μας ουσιες..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρεπει να ξεραθει το ξυλο τελειως και αν ... Ο κισσος τουλαχιστον, με 3 μηνες στον καλοκαιρινο ηλιο ξεραίνεται. Καποιοι τα βαζουν σε φουρνο (χαμηλη θερμοκρασια) για ωρες. Καποια δεν θα τα εβαζα με τιποτα (ευκαλυπτο, κερασια, πευκο, ίταμο, πικροδαφνη, ιτια, μυρτια, βερικοκιά, λευκα, ροδακινιά, δαμασκηνιά, βυσσινια, νεκταρινιά κλπ) ουτε μετα απο 20 χρονια στον ηλιο. Θελει ψαξιμο το καθε ειδος. Οπως κανουμε για καθε τι (ζωντανο ή οχι) που μπαινει στο ενυδρειο. Καλο googlαρισμα.
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχει σιγουρια ,η δοκιμι θα διξι,παντος ειναι σκλιρο ξιλο να μιν ειναι σαπιο μονο.δεν ξεβραζι καπιο ποταμι με πλατανους στη θαλασσα.θα μπορουσες να βρις το υδανικο ξιλο.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πμορω να βαλω φροντοζα σε 70λ ενυδρειο...? | ραφαηλ10 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 34 | 17-06-10 22:51 |
κοχιλια θαλασσας κανει να βαλω? | taspan78 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 12-04-10 19:30 |
Μπορω με guppy να βαλω γαριδες στο ενυδρειο μου? | fotis_k | Γαρίδες | 5 | 05-01-09 14:49 |
DIY ενυδρειο.Μηπως εχω κανει βλακεια? | Giannis-Patra | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 31 | 23-11-07 16:22 |
τι εχω για την ωρα στο ενυδρειο κ τι πρεπει να βαλω.... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 20-07-04 19:53 |