|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αποφλοιωσετο βραστο αν γινεται και συνεχισε
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ok! θα περασω κ φωτο οταν μπορεσω γτ εχει πολυ ωραιο σχημα
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω ολλους σας για τις χρισημμες συμβουλες....η ελλια μου βουλιαζει τελικα...εχει τελειο σχημα και χρωμα...τωρα περιμενω να βγαλει μυκιτα,να κανει τον κυκλο του......και μπλουμ.....θα προσπαθισω να βαλω φοτο αργωτερα...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πμορω να βαλω φροντοζα σε 70λ ενυδρειο...? | ραφαηλ10 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 34 | 17-06-10 22:51 |
κοχιλια θαλασσας κανει να βαλω? | taspan78 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 12-04-10 19:30 |
Μπορω με guppy να βαλω γαριδες στο ενυδρειο μου? | fotis_k | Γαρίδες | 5 | 05-01-09 14:49 |
DIY ενυδρειο.Μηπως εχω κανει βλακεια? | Giannis-Patra | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 31 | 23-11-07 16:22 |
τι εχω για την ωρα στο ενυδρειο κ τι πρεπει να βαλω.... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 20-07-04 19:53 |