|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
να βαλω αγγελια για φιλοξενια? και μετα τι πρεπει να κανω με το ενυδρειο?
------------------------- ναι ειναι φυσικο. και δεν το ειχα βαλει σε ζεστο νερο στην αρχη κι εβγαζε κιτρινιλα. λες να φταιει αυτο? μπα. βλακειες μαλλον λεω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ROULAMID : 14-01-11 στις 03:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε ναι που ξερεις ισως καποιος να μην το διαβασει το θεμα..
|
|||
|
|||
![]()
οκ. και μετα ξανα απο την αρχη στρωσιμο?
|
|
|||
|
|||
![]()
αν δεν μου τα φιλοξενησει κανεις τι κανω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειπαμε μερικες ιδεες που μπορεις να δοκιμασεις και χωρις να βγαλεις τα ψαρακια. Βλεπωντας και κανωντας!
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ παιδια. θα προσπαθησω. απλα οπως ειχε πει κι ο delta66 ειναι δικοπο μαχαιρι. με το ammolock μπορει να μην δημιουργειται βιολογια και χωρις αυτο μπορει να χασω τα ψαρακια μου. ειμαι σε διλλημα. θα βαλω το αντιχλωριο που μου ειπατε και εξωτερικο φιλτρο κι ελπιζω να μην χρειαστει ουτε να τα δωσω ουτε να τα χασω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
eida η αγγελια ηδη μπηκε.. μπραβο.. απλα γραψε εκει και για ποσο καιρο.. π.χ φιλοξενια για 1 μηνα.. μην νομιζει ο αλλος οτι τα χαριζεις... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν φταει σε τιποτα η κιτρινιλα που εβγαζε το ξυλο στην αρχη. Απο την αρχη ή βλεπεις οπως ειναι αμα πεσει η αμμωνια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Την επαθα σαν αρχαρια | paraskevi_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 29-11-10 21:59 |
αρια γλυλου νερου | zissis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 08-01-09 20:42 |
Beta ζηταει βοήθεια! | stefstav | Bettas | 6 | 24-09-08 00:40 |
Αρχαρια-Προβλημα | vasogr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 14-02-08 00:29 |