|
|
|||
|
|||
![]()
Όλγα κάνε την αλλαγή που σου λέει ο netblues (ακόμη και 80% του νερού σου) και μια προσευχή να τα γλυτώσεις.
Αύριο άσε το πετσόπ κι έλα να σου δώσω μπόλι για το φίλτρο σου, τεστάκια να μετρήσεις και τύρφη για να μαλακώσεις λίγο το νερό σου. |
|
|||
|
|||
![]()
Πωπω... τόσο χάλια τα πράγματα?????
Έκανα το 20% μόλις.... Στο μεταξύ δεν ξέρω και το άλλο. Το αντιχλώριο το βάζω στο τέλος, αφού προσθέσω το καινούργιο νερό. Μήπως δεν είναι σωστός τρόπος αυτός? ------------------------- Μπόλι κάνει να βάλω τώρα??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OlgaM : 13-01-11 στις 01:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ψυχραιμια...
Προσεχε τη θερμοκρασια του νερου, ειναι κρισιμη.. Χρειαζεσαι θερμομετρο για να την φερεις, και στα λιγα λιτρα σου ειναι δυσκολο. Αν δεν εχεις, μετεφερε το θερμομετρο του ενυδρειου. Αντιχλωριο θα βαζεις μεσα στο δοχειο που ετοιμαζεις το νερο της αλλαγης, σε αναλογια καταλληλη για τα λιτρα που ετοιμαζεις καθε φορα. Το μπολι μπορει να γινει οποτεδηποτε, ομως και αυτο για να αποδωσει χρειαζεται χρονο, οποτε για αρχη αλλαγη νερου και βλεπεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί δεν μου φαίνεται να τους πολυαρέσει η αλλαγή του νερού???!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
απο την αμμωνια πιστεψε με τη βρισκουν καλυτερη...
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό ελπίζω και εγώ..
------------------------- ¶λλαξα το 80% ------------------------- Ευχαριστώ για τις συμβουλές ------------------------- Kαλημέρα, ζούνε τα αγγελόψαρα και φαίνονται καλύτερα σήμερα μετά την αλλαγή του νερού. Είχα ανεβασμένη αμμωνία ( όχι νιτρικά ) προφανώς από σάπισμα τροφής. Έβαλα και άνθρακα στο φίλτρο για να μαλακώσει το νερό. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OlgaM : 13-01-11 στις 13:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η αμμωνια δεν ειναι τοσο απο σαπισμα τροφης οσο απο περιττωματα των ψαριων.
Η ελλειψη νιτρικων οφειλεται στο αστρωτο φιλτρο. Ο ανθρακας δεν μαλακωνει το νερο. Πρεπει να βρεις μπολι.. Μεχρι τοτε θες αλλαγες της ταξεως του 50% καθε δυο μέρες, αν ενδιαφερεσαι για τα συγκεκριμενα ψαρια. Στρωσιμο με ψαρια σε τοσα λιγα λιτρα χωρις προβληματα ΔΕΝ γινεται. (οποτε εχει γινει, συνηθως οι κατοικοι στη συνεχεια εμφανιζουν διαφορα προβληματα και φευγουν σχετικα γρηγορα |
|
|||
|
|||
![]()
Εντάξει, μάλλον λύθηκε το μυστήριο της ακανόνιστης κολύμβησης... Ο θερμοστάτης δεν ήταν στην πρίζα ούτε εγώ ξέρω για πόσες μέρες.... Επομένως, τα ψάρια μου είναι εντελώς survivors που άντεξαν τόσες μέρες χωρίς θέρμανση
------------------------- Αγόρασα και έβαλα θερμόμετρο και η θερμοκρασία είναι στους 21 βαθμούς.... ------------------------- Περιττό να πω ότι πήγαν και κάθονται δίπλα στο θερμοστάτη, χώρια που άρχισαν ήδη να ζωηρεύουν.. ------------------------- το ph ήταν 7,5 και η αμμωνία 0,25 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OlgaM : 13-01-11 στις 14:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα αγγελόψαρου τι να κάνω | ko$ta$ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 18-08-08 22:50 |