|
|
|||
|
|||
![]()
Εντάξει, μάλλον λύθηκε το μυστήριο της ακανόνιστης κολύμβησης... Ο θερμοστάτης δεν ήταν στην πρίζα ούτε εγώ ξέρω για πόσες μέρες.... Επομένως, τα ψάρια μου είναι εντελώς survivors που άντεξαν τόσες μέρες χωρίς θέρμανση
------------------------- Αγόρασα και έβαλα θερμόμετρο και η θερμοκρασία είναι στους 21 βαθμούς.... ------------------------- Περιττό να πω ότι πήγαν και κάθονται δίπλα στο θερμοστάτη, χώρια που άρχισαν ήδη να ζωηρεύουν.. ------------------------- το ph ήταν 7,5 και η αμμωνία 0,25 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OlgaM : 13-01-11 στις 14:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Όντως survivors.....
οπότε αφού γλύτωσαν και από αυτό ας γλυτώσουν και από τα υπόλοιπα... το ένα το μυστήριο λύθηκε, το άλλο που δεν έχεις νιτρικά κι έχεις και αμμωνία, θα λυθεί με το που θα πάρεις μπόλι και τύρφη από τον bokosta... |
|
||||
|
||||
![]()
Ηταν χωρις θερμοστατη στους 21 η πηγε τωρα με τον θερμοστατη?
|
|||
|
|||
![]()
Χωρίς θερμοστάτη στους 21, περιμένω να ανέβει!!!
------------------------- Μετά 10 λεπτά ανέβηκε στους 22.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OlgaM : 13-01-11 στις 14:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τον πήγα και μου είπανε ότι την ανεβάζει σταδιακά τη θερμοκρασία... Τώρα τι να πω. Γιατί βασικά φοβήθηκα μην πάθουν και από την πολλή ζέστη ξαφνικά...lol. Ρε τα καημένα, όχι ακανόνιστη κολύμβηση, πώς δεν βγάλανε πανό διαμαρτυρίας μέσα στον παγετό!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
προχθές πήγα με τη γυναίκα μου στο κουΐκο και είχε μέχρι και ζιπουνάκια για τετράποδα... όλο και κανένα κασκολάκι και γαντακια για ψάρια θα βγάλουν σε λίγο...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχαχα, κάτσε μη σαλτάρουν από τη ζέστη τώρα, γιατί βλέπω αρχίσανε τα γκελ πάλι...
------------------------- Πωπω, καψόνια τα καημένα, ούτε στο στρατό να ήτανε... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OlgaM : 13-01-11 στις 14:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα αγγελόψαρου τι να κάνω | ko$ta$ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 18-08-08 22:50 |