|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι με την γνωστη μπλε αεροπετρα που βαζουμε για οξυγονο..στο φιλτρο μου δεν μπορω να βαλω το λαστιχακι γιατι ειναι το εσωτερικο της juwel και εχει πολυ λεπτες χαραμαδες και δεν χωραει το ατιμο..Οπωτε να το βαλω χαμηλα κατω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αμα το βάλεις εκεί μπορεί να σου ξενερώνει το φίλτρο με το αέριο που θα μαζεύεται. Καλύτερα αγοράζεις ένα μικρό κυκλοφορητή με 5-6¤.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι καλύτερα χαμηλά νομίζω και κάπου είχα πάρει το μάτι μου κοντά στην είσοδο του φίλτρου για μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής στο νερό? Ισως. Αρά άκυρο γιατί θα δημιουργεί πρόβλημα στο φίλτρο!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2161 έχει υποδοχή για λαστιχάκι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- τωρα που το κοιταω αυτο μπορει να μην εχει γιατι ειναι το μικρο,τα μεγαλητερα σιγουρα εχουν Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rastafarian : 12-01-11 στις 13:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
εγω στο φιλτρακι που λετε εχω ενωση μια μεγαλη συριγγα στην ακρη και ετοιμος ο διαχυτηρας θ ανεβασω φωτο σε λιγο κοστοσ 4,30!!! απο οτι εχω δει κανει πολυ καλη δουλεια
|
|
||||
|
||||
![]()
παντως τα συγκεκριμενα φιλτρα εχουν υποδοχη για λαστιχο αεραντλιας,εχω ενα τετοιο για το βαρελι προετοιμασιας.εγω παντως τωρα εφτιαξα diy co2 το εβαλα στο ενυδρειο με αεροπετρα και περιμενω να δω φυσαλιδες..παιζει πολυ ρολο η θερμοκρασια δωματιου?δηλαδη αν εχει 18 το δωματιο εχουμε προβλημα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για καθαρισμό διαχυτήρα με χλωρίνη | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-09-09 18:40 |
Πρόταση | filoxenos | Greek Aquarist's Boards | 2 | 01-07-06 14:52 |
Μια μικρή πρόταση.... | Simpethera | Greek Aquarist's Boards | 25 | 16-10-03 20:59 |