|
|||
|
|||
![]()
Οχι Χάρη, μην δίνεις στον Κώστα, τους τρώει...
![]() ![]() ![]() ------------------------- Χαραμάδας red rubin drbig kingrim tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ Prokroustis posidwnas olga panos1972 QS-Plan Κλεόβουλος Alex_Salonica giler84 giannisaek nikosm1 kingrim+Κικη+Μωρο 1 με καροτσι jiraiya+Θαλεια+ Μωρο 2 με καροτσι diaton101 stavrakisFR+αρραβωνιαστικια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bokostas : 08-01-11 στις 14:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ΥΓ.: Ψάχνω σαλιγκαροσυνδαιτημόνες... |
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως θελει κανενας κανενα χαρεμακι γκαπι να του φερω? 1 αρσενικο και 3-4 θηλυκα?
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια μεσα και εγω, μαζι με την αρραβωνιαστικια μου.....
μακαρι να ακουσω και καμια καλη προταση για κανα ενυδρειο πληρης.... ψαχνω κ δεν βρησκω!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτος γνωριζει τα παντα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
μμμ λες???
μπα δεν νομιζω να εχει..... εγω θελω κανα 120 με 180 λιτρα........ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα σου πει που θα βρεις!!
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εξωσχολικους δεχεστε;
|
|
|||
|
|||
![]()
Φυσικά δεχόμαστε
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αφου μας δεχεστε υπολογιστε εμενα κ τον tdinosauros απο τα γιαννενα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Όποιος ενδιαφέρεται για την ιστορία με τον εναλλακτικό πάροχο της ΔΕΗ, όπου πέρα από το επαγγελματικό τιμολόγιο έχει ΚΑΙ στο οικιακό τιμολόγιο μια έκπτωση από 5 έως και 48 ευρώ (οι τιμές έχουν υπολογιστεί σε σχέση με τις τιμές της ΔΕΗ ώς 31/12/2010), ας μου πει να φέρω έντυπο υλικό αύριο στη συνάντηση ή ας μου στείλει πμ.
Η έκπτωση αφορά, την αξία του ρεύματος και μόνο... οι υπόλοιπες χρεώσεις για ΕΡΤ, δημοτικά τέλη κλπ κλπ ισχύουν κανονικα. |
|
||||
|
||||
![]()
ερχετε κανενα λεωφορίο εκει περα ρε παιδιά??
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ρε συ Βokostas (μια που θα φέρεις γαρίδες για τον tsoum) φέρε αύριο στη συνάντηση και για ΄μένα καμιά εκατοστή,μερικά angistrus,μερικά αγγελόψαρα,ότι έχεις από ροδόστομους και cardinal,μερικά corydoras και όλες τις ανούμπιές σου καθώς και ότι red moor έχεις,αλλά και τα λιπάσματα και τις τροφές για να μη σου πιάνουν χώρο.....και μη αρχίσεις να διαμαρτύρεσαι ότι δεν είπες,πώς τα παραπάνω δεν τα έχεις για δόσιμο....γιατί στην ''αφοπληστική'' ερώτηση του tsoum...''αφού είπες θα δώσεις''.Οχι?..... συναίνεσες.Οχι?
![]() ------------------------- Παράθεση:
Ξέρεις πόσες αμέτρητες ώρες τσάκιζε παΐδια και κοψίδια σε Σολομονίδιδες και Κληματαριές??? Ξέρεις τι ατελείωτους αγώνες έδωσε με ''σαρδένια,ποδαράκια και νταμάρια'' σε Τσαρουχάδες και Μπαλίδες??? Ξέρεις ότι ''χτένιζε τα κανταΐφια'',πρίν τα τσακίσει,ότι ''ξάπλωνε στα καναπεδάκια''πρίν τα εξαφανίσει,ότι ''ξεσκόνιζε τους κουραμπιέδες''πρίν τους κατατροπώσει,ότι ''σκαρφάλωνε στούς κορμούς'' πρίν τους μασουλίξει,ότι ''ζητούσε χαρτζιλίκι απ'τους μπαμπάδες'' πριν τους καταβροχθήσει και ότι έκανε ''καμάκι στις αφρικάνες'' πριν τις καταπιεί ολόκληρες....και όλα αυτά στα μεγαλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης??? Ξέρεις τι αμέτρητες ''μάχες'' έδινε στην τουαλέτα του σπιτιού του μετά από όλα τα παραπάνω??? Ξέρεις ότι είναι το ''ίνδαλμα'' του tsoum??? Ρισπέκτ...πλιζ... ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 08-01-11 στις 19:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια θελω Pogostemon οποιος εχει και μπορει εγω εκει θα ειμαι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαραμάδας
red rubin drbig kingrim tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ Prokroustis posidwnas olga panos1972 QS-Plan Κλεόβουλος Alex_Salonica giler84 giannisaek nikosm1 kingrim+Κικη+Μωρο 1 με καροτσι jiraiya+Θαλεια+ Μωρο 2 με καροτσι diaton101 stavrakisFR+αρραβωνιαστικια kwstas arta ![]() tdinosauros (επιτέλους, θα γνωρίσουμε "την ¶ρτα και τα Γιάννενα") ![]() ![]() Kotsos po-pay και fofaki Kotsos έρχεται μέχρι το Carrefour αστικό, αλλά δεν ξέρω ποιό, το 3 (Φοίνικας) θα σε αφήσει λίγο πιο έξω, καμιά 300 μέτρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα απο που θα έρθεις?μήπως βολεύει να σε πάρει κάποιος
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Που θα κατεβω??
|
||||
|
||||
![]()
καλα θα μαζευτουμε παλι 30+ατομα ειμαστε τρελοι!!!!!!
Υ.Γ. κωστα κανονισε να κλεισεις ολη την καφετερια!!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
+ po-pay και fofaki μεσα!!!
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, θα κατεβείς μόλις περάσεις την μεγάλη διασταύρωση, μετά τα Multirama στα δεξιά σου.
Λογικά η στάση θα λέγεται "Εμπορικό κέντρο Μακεδονία", ή Carrefour ή Εφορία Καλαμαριάς, είναι απέναντι από το Αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ. Το Εμπορικό κέντρο Μακεδονία θα το δεις στα αριστερά σου, ρώτα και τον οδηγό. Από πού έρχεσαι, να σε πάρει κάποιος όπως λέει κι ο Κλεό??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό με το 3 είναι σίγουρο?? γιατι ο κύριος οασθ μου προτείνει το 39... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχει και το 3 σε παρενθεση..
![]() Θα τα πουμε αυριο λογικά.. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όποιος θέλει ένα χαρεμάκι ξιφοφόρους, μου λέει να τους φέρω αύριο, ο Maikl δεν θα έρθει τελικά. Aκυρο, θα έρθει να τους πάρει τελικά. |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιος θέλει γκάπυ να τον φέρω;
Help έχω μπόλικα και πρέπει να τα δώσω, αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου πει. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια και εγω ειμαι μεσα, θα φερω και 2 φιλους
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαραμάδας
red rubin drbig kingrim tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ Prokroustis posidwnas olga panos1972 QS-Plan Κλεόβουλος Alex_Salonica giler84 giannisaek nikosm1 kingrim+Κικη+Μωρο 1 με καροτσι jiraiya+Θαλεια+ Μωρο 2 με καροτσι diaton101 stavrakisFR+αρραβωνιαστικια kwstas arta ![]() tdinosauros (επιτέλους, θα γνωρίσουμε "την ¶ρτα και τα Γιάννενα") ![]() ![]() Kotsos po-pay και fofaki snakepanos+2 φίλοι maikl Καλά, περάσαμε τους 35 και πάμε για 40. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου εγω θελω μωρα γκαμπι 4 η 6.ευχαριστω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ας παρει και κανενας ενηλικα guppy .....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |