|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Που θα κατεβω??
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, θα κατεβείς μόλις περάσεις την μεγάλη διασταύρωση, μετά τα Multirama στα δεξιά σου.
Λογικά η στάση θα λέγεται "Εμπορικό κέντρο Μακεδονία", ή Carrefour ή Εφορία Καλαμαριάς, είναι απέναντι από το Αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ. Το Εμπορικό κέντρο Μακεδονία θα το δεις στα αριστερά σου, ρώτα και τον οδηγό. Από πού έρχεσαι, να σε πάρει κάποιος όπως λέει κι ο Κλεό??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό με το 3 είναι σίγουρο?? γιατι ο κύριος οασθ μου προτείνει το 39... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχει και το 3 σε παρενθεση..
![]() Θα τα πουμε αυριο λογικά.. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όποιος θέλει ένα χαρεμάκι ξιφοφόρους, μου λέει να τους φέρω αύριο, ο Maikl δεν θα έρθει τελικά. Aκυρο, θα έρθει να τους πάρει τελικά. |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιος θέλει γκάπυ να τον φέρω;
Help έχω μπόλικα και πρέπει να τα δώσω, αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου πει. |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου εγω θελω μωρα γκαμπι 4 η 6.ευχαριστω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ας παρει και κανενας ενηλικα guppy .....
|
|
|||
|
|||
![]()
Γκάπυ θα σου φέρω εγώ, να ξέρεις τα γκάπυ μου είναι κατηγορίας super league.
Μη ξεγελαστείς και πάρεις του Χαραμάδα (θα τα δεις θα είναι μέσα σε μπουκάλι), ![]() ![]() Ψαρομούριδες που μαζευτήκατε και πολλοί ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα φερει κανενας και κανα κλαδεματακι βρε παιδια????
τοοοσοι θα ειμαστε..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πο-ποπ αυτο δεν γινοταν ουτε με τα αμαξια....οτ ![]() 45 !!!!!!! τρελο νουμερο.......... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |