|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το μεγεθος του ενυδρειου ειναι εντυπωσιακο! να το χαιρεσαι! εγω μονο δισκους θα μπορουσα να σκεφτω γι αυτο το θηριο!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οντως πολυ εντυπωσιακο και τεραστιοτατο...!!!! ![]() ![]() θηριο σκετο .. βαλε 200 γκαπυ!!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ μεγαλο μπραβο
εγω θα εβαζα χρυσοψαρα οχι δισκους δε συμφερουν απο καμια αποψη ουτε φαγειτου ουτε ρευματος λυγες ριζουλες ακομα και θα ειναι τελειο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δισκοι..
Χρυσοψαρα... ![]() Νικο σταθερα στο στοχο σου γιατι ερχονται και οι γαριδες... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλη δουλεια.....τα οσκαρ τηα γινουν τερατα εκει μεσα
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απίθανο ενυδρείο!!!!
Τα ψάρια αυτά βέβαια εμένα δεν μου αρέσουν (θέμα γούστου βέβαια-περί ορέξεως). Ασε με να ονειρευτώ λίγο... ...χμμμ εγώ θα το έστηνα με άμμο, ξύλα και ξερά φύλλα catappa κάτω και το νερό τσάι... ...και θα έβαζα καμμιά εκατοστή αρλεκίνους!! Α, και από φυτά μόνο μία java fern έτσι σαν πινελιά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() για τα ψαρακια...το ενυδρειο θελει πολυ δουλεια......
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 750λτ Ν. Αμερικης | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 36 | 29-08-10 14:24 |
Στα σκαρια για 1000+λιτρα | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 23-05-08 23:31 |
Κιχλιδες κ. Αμερικης | theodwros | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 11 | 21-05-08 17:50 |