|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ένα τέτοιο ενυδρείο τι έξοδα εχει περιπου για συντηρηση ανα χρονο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπολογισε τα watt 300 +300 +300(για ασφαλεια ) +80 (η αντλια ) ή 2Χ 55 (2 Χ εξωτερικα φιλτρα Fluval FX5) + 4X36 = 1120 με 1200 watt , μετα παει αναλογα τα τετραγονικα την υπολοιπη καταναλωση και τα λοιπα !
Απο αυτα που εχει ο libee πανω που τα εχω εγω σε 2 ενυδρεια μπορω να σου πω οτι δεν υπερβαινει τα 20 -30 ευρω ανα λογαριασμο !
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιες διαστασεις εχει το ενυδρειο σου!
![]() Η κυριοτερη μου ενσταση ειναι στους κατοικους. 1. Το managuensis εκτος του οτι ειναι πολυ πιο επιθετικο απο τα υπολοιπα ψαρια (μολις μεγαλωσει λιγο ακομα θα αρχισουν οι πρωτες επιθετικες συμπεριφορες), δε ζει στη νοτιο αμερικη. Ειναι κιχλιδα κεντρικη αμερικης και εχει διαφορετικες αναγκες. 2. Το παπαγαλοψαρο. Οσον αφορα τη διακοσμιση, θεωρω απαραιτητη την "επενδυση" σε περισσοτερες ριζες για να διαμορφωσεις ενα πιο βιοτοπικο στησιμο. |
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα το ενυδρείο έχει πολύ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, αλλά θέλει αρκετή δουλίτσα...
Η γνώμη μου είναι οτι θα άξιζε να προχωρήσεις σ'αυτά που λέει ο Γιώργος... Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά θα κάνω κάποιες αλλαγές στο μέλλον απλά το πάω λάου λάου
Θα μπουν και άλλες ρίζες Απλά προτιμώ να δώσω βάση στο στήσιμο και σε άλλες λεπτομεριες προς το παρόν και μετά στην διακόσμηση Να προσθέσω ότι η βάση είναι από κοιλοδοκο βαρέως τύπου η οποία ντύθηκε από ξυλουργό με μελαμίνη (ΤΣΙΓΚΕΛΗΣ – ΛΕΧΑΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ) ΣΕ ότι άλλο ευχαρίστως να σας απαντήσω |
|
|||
|
|||
![]()
Το καλυτερο βεβαια για τα ψαρια θα ηταν να εχεις τελειωσει με τη διακοσμιση προτου τα βαλεις στο ενυδρειο ωστε να το βρουν ετοιμο και οχι το αναποδο...
|
|
||||
|
||||
![]()
το μεγεθος του ενυδρειου ειναι εντυπωσιακο! να το χαιρεσαι! εγω μονο δισκους θα μπορουσα να σκεφτω γι αυτο το θηριο!
|
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ωραιο ενυδρειο,αλλα και εγω θα το προτιμουσα με αλλα ψαρακια!!!γουστα ειναι αυτα!!
Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια σας ευχαριστω ολους
το ενυδρειο ειναι κατασκευης υποκαμπου ειναι μαγαζι στο αιγαλεω ------------------------- ελεγα να βαλω περισσοτερες ριζουλες αλλα προτιμησα να αφησω χωρο στα ψαρια γινονται θηρια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη libee : 06-01-11 στις 22:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ποσοοοοοο????
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 750λτ Ν. Αμερικης | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 36 | 29-08-10 14:24 |
Στα σκαρια για 1000+λιτρα | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 23-05-08 23:31 |
Κιχλιδες κ. Αμερικης | theodwros | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 11 | 21-05-08 17:50 |