|
|
||||
|
||||
![]()
Αχιλλέα αμαν!!!
![]() Εξαερώσεις και αλλα τέτοια δεν πειραζει αμα γίνεται μια στο τόσο. Εγώ ακού πως κανει περίπου 2 φορές την ώρα. Απο που έρχεται όλος αυτος ο αέρας δεν ξέρω. Και δεν εχω και αεραντλία... Με λίγα λόγια, πρεπει να το αφήσεις καιρό, να στρώσει, να μαζέψει την μούργα του, και μετά κανεις αλλαγές. Το μόνο που θα σου πρότεινα είνια να κόψεις όσο περισσευει απο τους σωλήνες, για να μην κάνει πολυ κοιλία. Τζαμπα κοβεις ροή ετσι. Εκτός και αν θα το αλλάξεις θέση και το άφησες έτσι ωστε να τα κανονίσεις τότε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι θα το αλλαξω θεση γι αυτο δεν κοβω ακριβως τους σωληνες.. απλα ανεβασα τα βιντεο ετσι... ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
να τα βαλω να ειναι μπροστα... ![]() ![]() ------------------------- Ο θορυβος πλεον ειναι μηδαμινος... απλα παρατηρησα κατι οταν πιεζω με το χερι (ή βαζω κατι πανω ) εκει που εχει τα χαρακτηριστικα .. δλδ πανω απο την προπελα ο ηχος αν ακουγεται με βαση το 100 - 8 μετα ακουγεται -2 γιατι αυτο? ξερει καποιος? το ιδιο γινεται και οταν βαζω κατι πανω.. ακομα και κουτι αδειο!!!!
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 09-01-11 στις 02:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2213 | agge | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 18-12-09 20:12 |
eheim 2213 | joe | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 16-03-09 15:51 |
eheim 2213 | sofianos7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-07-08 12:59 |
Eheim Clasic 2213 θορυβος | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 44 | 04-01-08 21:00 |
Eheim 2213 | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-11-04 21:46 |