|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου αρεσει πολυ..
το oonlight deν πιστευω να το εβγαλες?
|
||||
|
||||
![]()
Εννοειτε οτι υπαρχει το moonlight!
|
||||
|
||||
![]() ευγε!!! και εμενα μου αρεσει πολυ να το χαζευω ετσι το δικο μου.. μην πω ποιο πολυ απο οτι με φωτα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το moonlight να υποθέσω είναι ο φωτισμός με το μπλέ χρώμα? Πως το έφτιαξες αυτό? Με κάποια αυτοκόλλητη led-οταινία?
Πολύ όμορφο ενυδρείο!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να μην υποθεσεις αυτο ειναι... δεν ειναι αναγκη να ειναι αυτοκολητη.. εγω πηρα ενα τετοιο απο ebay και ειναι κομπλε... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όποτε ευκαιρίσεις... Ευχαριστώ!
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ειναι ledoταινια κ ειναι κολλημενη κατω απο το ballast του κυριως φωτιστικου,δηλ αναμεσα στις λαμπες.εννοειτε οτι εχει δικο του μετασχηματιστη.μικρο κοστος,ευκολη τοποθετηση,αψογο αποτελεσμα!ωρες,δυο πριν-δυο μετα αφου κλεισουν τα φωτα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχω κανει μια ψιλοκατασκευη με πλεξιγκλας ωστε τα νερα της αεραντλιας να μην ''πεφτουν πανω στην λαμπα'' εκει πανω εβαλα την λρντοταινια που ειναι αυτην εδω... http://cgi.ebay.com/24cm-Flexible-Ca...item230c930268 την κολλησα με σελοτειπ.. δεν χρειαχεται κατι αλλο.. και κοιταει προς το νερο... για μετασχηματιστη εβαλα εναν παλιου κινητου.. βεβαια ειναι ποιο χαμηλης ''αποδοσης'' απο οτι πρεπει αλλα με το αποτελεσμα ειδα οτι αν ηταν ποιο ''δυνατος'' ο φωτισμος θα ηταν πολυ εντονος.. τωρα το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο...!!! ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
εγω προσωπικα την εχω με σελοτειπ με τα λεντακια να κοιτανε την επιφανεια του νερου.. φυσικα ολο αυτο ''παταει'' σε πλεξιγκλας... υπαρχουν και αυτοκολλητες ταινιες βεβαια.. αλλα γιατι δοκιμασα και της δυο .. αυτην που εβαλα στο λινκ παραπανω εχει καλυτερη αποδοση με μετασχηματιστη κινητου.. εγω το εχω 2 ωρες πριν 4 μετα.. γιατι με χαλαρωνει να το βλεπω...
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 04-01-11 στις 03:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
παρουσιαση κοινωνικου ενυδρειου 120lt | s-vitzi | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 30-10-15 09:15 |
Παρουσιαση Κοινωνικου μου! (ολη η ιστορια του) | Giorgos Vrasna | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 09-08-10 12:55 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ | litsa | ¶λλα ζώα | 9 | 20-12-09 15:00 |
rio 400-παρουσιαση | rockxk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 19-09-07 15:35 |