|
#1
|
|||
|
|||
![]()
τα ιδια κανω και "παθαινω" και εγω.
τι πρεπει να κανουμε λοιπον?? |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως από τη στιγμή που μπαίνει τύρφη, ένα "παίξιμο" στις τιμές είναι αναπόφευκτο, αλλά η χημεία της υπόθεσης (τύρφη+σόδα) ξεπερνάει τις γνώσεις μου...
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ας το αφησουμε αυτο. Η τυρφη εχει την ιδιοτητα ετσι κι αλλως να κατεβαζει την kH και ειναι λογικο. Δεν περιμενα απλα τοσο γρηγορη πτωση.
Σε νερο βρυσης ή (αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο) σε 100% ΑΟ εχει σταθερα ανεβασμενη τιμη η kH με προσθεση σοδας? και για ποσο καιρο?
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σόδα??? | Lupo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 08-01-08 19:40 |
PH KH plus vs Μαγειρική σόδα | nikman | Malawi | 8 | 01-10-06 16:37 |