|
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλι...!!!! Μου αρεσει που στις φωτο ''στηνεται'' λες και ειναι σκυλομοντελο..
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι παζει πολυ με το φακο ![]() την ενθουσιαζει το κλικ κλικ που κανει το η μηχανη οταν βγαζω φωτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα τα αξιζει απο τις φωτο.. ειναι εκπαιδευμενη?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε πληροφορω πως ειναι και αρκετα χαμηλη τιμη για το μεγεθος που το αγορασα με ολα τα εμβολια, και με πρωταθλητες γονεις. απο ιταλια μου ζητησαν απο ενα εκτροφειο 1500 και απο ενα αλλο 1100. οποτε συγκρινε ![]() ![]() δεν ηταν εκπαιδευμενη οταν την πηρα.τωρα της εχω μαθει να κανει εξω την αναγκη της,να κοιμαται στο καλαθι της,να με ακολουθει οπου πηγαινω.(κυριως για τις βολτες)και να καθεται οταν της λεω "κατω" μ αρεσει να την εκπαιδευω και αρεσει και στην ιδια.και σκοπευω να την εκπαιδευσω οσο πιο καλα μπορω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπραβο σε ακουω ευχαριστημενο.. και μην ξεχνας την επιβραβευση οταν κανει αυτα που λες... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ολα τα λεφτα και ευκολο σκυλι αμα ασχολιθης καλα μαζι της θα σου κανει και καφε αυτη να με θυμηθεις
αλλα αμα βρεις εσυ καμια γκομενιτσα θα δεις ζηλιαααααα
|
||||
|
||||
![]()
Πώπω!!! Όλη μέρα τη χαζεύω! Την έβαλα και wallpaper
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αμα την παραμελισω για γκομενα ε?..αααα θα μου καινει και σκηνες? αυτο δε το ξερα ![]() χαχ Τηλεμαχε χερομαι που σου αρεσει τοσο...αντε βρε μαζευε χρηματα και παρε και συ ενα ![]() *και γω την εχω wallpaper ![]() |
|
||||
|
||||
![]() πνευματικα δικαιωματα πληρωσες? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
LoL τώρα που το παρατήρησα σφουγγαρίζει μια χαρά και το πάτωμα
![]() Θέλουμε βίντεο!!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κουκλα ειναι να σου ζησει!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
700 ευρώ είναι αξιοπρεπέστατη τιμη΄.
σου έχουν στείλει όλα τα χαρτιά της? πήγες να την δηλώσεις στον Ελληνικό Όμιλο? |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστωω
![]() δε πειραζει..δε σου κανω μηνυση τουτη τη φορα... απο την επομενη ![]() ![]() Παράθεση:
ναι το δηλωσα στιν ελληνικο ομιλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε ρε Roni Roni που μας ποroni
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουρια ασπονδυλα | platy | Γαρίδες | 47 | 16-04-10 01:02 |
Τα καινουρια ψαρακια μου | Raven | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 17 | 25-11-08 15:20 |
καινουρια γκεκακια | NIKOL | Άλλα ζώα | 24 | 21-05-08 23:13 |
2 απο τα καινουρια μου ζωα | NIKOL | Άλλα ζώα | 33 | 20-05-08 16:39 |
Καινουρια Αρχη | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 56 | 09-10-05 19:06 |