|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πανέμορφη! Να τη χαίρεσαι και να έχετε άπειρες παιχνιδιάρικες μέρες μαζί...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα κουκλα Μιμη,να την χαιρεσαι και να γινετε αχωριστοι!
Μπραβο και για το ψαξιμο που εκανες και που δεν επεσες στην παγιδα να την παραγγειλεις απο πετ σοπ,ευγε ! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Άρα έχεις ενημερωθεί ήδη γενικά και έχεις και άνθρωπο να αποτανθείς για τυχών απορίες
Μπράβο που έσπασες το κύκλωμα puppy mill - pet shop και μπράβο που δεν πήρες "σκυλούνι στο σακί" όπως κάνουμε στην Ελλάδα οι περισσότεροι δυστυχώς Το σκυλάκι σου θα φχαριστηθεί πολύ aggility καταστάσεις και ποιός ξέρει μπορεί να το φχαριστηθείς κι εσύ αν δοκιμάσεις - ή κάποιος άλλος απο την οικογένια - αν δεν κάνω λάθος πάντως η φυλή του διαπρέπει σε αυτό το σπόρ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
φιλε μου δε κανεις λαθος,οντως διαπρεπει αυτη η φυλη και θα θελα πολυ να ασχοληθω..ισως το καλοκαιρι γιατι τωρα με τα σχολεια και ολα αυτα ειναι πολυ δυσκολο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλι...!!!! Μου αρεσει που στις φωτο ''στηνεται'' λες και ειναι σκυλομοντελο..
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι παζει πολυ με το φακο ![]() την ενθουσιαζει το κλικ κλικ που κανει το η μηχανη οταν βγαζω φωτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα τα αξιζει απο τις φωτο.. ειναι εκπαιδευμενη?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουρια ασπονδυλα | platy | Γαρίδες | 47 | 16-04-10 01:02 |
Τα καινουρια ψαρακια μου | Raven | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 17 | 25-11-08 15:20 |
καινουρια γκεκακια | NIKOL | Άλλα ζώα | 24 | 21-05-08 23:13 |
2 απο τα καινουρια μου ζωα | NIKOL | Άλλα ζώα | 33 | 20-05-08 16:39 |
Καινουρια Αρχη | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 56 | 09-10-05 19:06 |