|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Γιάννη ναι, το ψάχνω καιρό αυτό το φυτό. Δεν το φέρνουν οι πετσοπάδες. Αν είναι πάνω από 2-3 ρίζες φαντάζομαι θα μπορούσα να το μοιραστώ με τον kingrim Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalaxan : 28-12-10 στις 21:14 Αιτία: β |
|
||||
|
||||
![]()
αμα το θελεις και ολο το ειπες πρωτος αμα απο την αλλη θελεις ντε και καλα να παρω και εγω να σου κανω την χαρη
|
|
|||
|
|||
![]()
Να στα δώσω, αλλά θα έρθεις να τα πάρεις η εσύ η ο Γιάννης; γιατί χθες βόλευε να τα έφερνα στην συνάντηση αλλά δεν μου απάντησε κανένας.
Την Πέμπτη θα φύγω από Θεσσαλονίκη για πρωτοχρονιά για δέκα μέρες, αν μπορείς να τα πάρεις πριν την Πέμπτη, έλα να στα δώσω. |
|
|||
|
|||
![]()
Τετάρτη για ούζο στον Αντώνη 20:00
Κλεόβουλος Xαραμαδας red rubin xb307 bokostas nikosm1 drbig ........ Eπειδή red rubin και drbig θα έρθουν στις 21:00 με 21:30 εάν συμφωνούν οι άλλο φίλοι να το κάνουμε 21:00. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω θα καθυστερησω καμια βδομαδα αν γινεται να με περιμενετε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει απο μένα (έτσι κι αλλιώς κλείνω το μαγαζί στις 9)
(Γιώργο κάτι πραγματάκια που χρειάζομαι θα μου τα φέρεις?Πες μου να στείλω πμ) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |