|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τετάρτη για ούζο στον Αντώνη 20:00
Κλεόβουλος Xαραμαδας red rubin xb307 bokostas nikosm1 drbig ........ Eπειδή red rubin και drbig θα έρθουν στις 21:00 με 21:30 εάν συμφωνούν οι άλλο φίλοι να το κάνουμε 21:00. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω θα καθυστερησω καμια βδομαδα αν γινεται να με περιμενετε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει απο μένα (έτσι κι αλλιώς κλείνω το μαγαζί στις 9)
(Γιώργο κάτι πραγματάκια που χρειάζομαι θα μου τα φέρεις?Πες μου να στείλω πμ) |
|
|||
|
|||
![]()
Και από εμένα εντάξει.
|
|
|||
|
|||
![]()
ok...21:00+ στον Αντώνη.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παίδες, όχι τιποτε, μην έρθουμε εμεις, τα έχετε φαει όλα εσεις, και μετα σας κοιτάμε και πίνουμε ξεροσφύρι
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στειλε οτι θελεις. Λητη ειμαι!
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι συντεταγμένες του GPS για να το βρει κάποιος?
Να φέρω τα σαλιγκάρια που έχω, ώστε να τα ψήσει, να τα φάμε και να πάρω πίσω τα κελύφη? |
|
|||
|
|||
![]()
Τετάρτη για ούζο στον Αντώνη 20:00
Κλεόβουλος Xαραμαδας red rubin xb307 bokostas nikosm1 drbig QS-Plan Αντώνη ένωσε 2 τραπέζια και φέρνε... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |