|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δες να μπορείς να κάνεις κάτι με το φίλτρο, στα φυτεμένα καλό είναι να έχουμε κυκλοφορία νερού πάνω από 4 χ λίτρα του ενυδρείου... για πχ εγω σε ένα φυτεμένο περίπου 95 λτ έχω ροή 680lt /h από το εξωτερικό φίλτρο και σε άλλον πλι ενυδρείο 180λτ έχω δυο εξωτερικά ... με ροή 1500λτ συνολικά ... γνώμη μου σε φυτεμένα δοκίμασε εξωτερικά φίλτρα.. . δοκίμασε και diy co2 η σε υγρό της seachem και φρόντισε να κάνεις αλλαγές νερού μια φορα την εβδομάδα ώστε να παίρνουν τα φυτά ιχνοστοιχεία... και να πάρουν τα πάνω τους,..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επεισης επειδη εχω ενα εσωτερικο φιλτρακι μικρο που το βαζω στο βαρελι προετοιμασιασ και εχει μεσα τυρφη μου περνει αρκετες μερες για να ριξω το ph απο το 8 στο 6.8-7 που εχω στο ενυδρειο,πρεπει να παρω ενα μεγαλητερο με μεγαλητερο καδο.αν βαλω την τυρφη μεσα στο φιλτρο του ενυδρειου μου βγαζει φιλμ στην επιφανεια.. Τωρα με την αλγη τι να κανω?να μαζεψω οση μπορω με το χερι και να κλαδεψω?εχω 2 οτοκυκλους εδω και 3 μερες αλλα δεν βλεπω να την τρωνε,μπορει βεβαια να θελουν χρονο.. Να βαλω καμια γαριδουλα και αν ναι ποια τρωει αυτη την αλγη? |
|
||||
|
||||
![]()
Βγάλε όση μπορείς και δόκιμασε να κανεις αλλαγη μία φορά την εβδομάδα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εβγαλα οση μπορουσα και κλαδεψα και το φυτο που την ειχε.τα πραγματα φαινονται καλητερα τωρα αλλα θα δειξει!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Η τριχοειδής φοβάμαι ότι θα σου ξαναβγεί, άμα βρεις λύση πές την, γιατί με παιδεύει κι εμένα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το φιλτρο αυτο ειναι καλο?ελεγα για κανενα eheim που ειναι δοκιμασμενα.. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΟ3 -- ΑΛΓΗ | exetlaios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 10 | 23-03-10 17:46 |
ΑΛΓΗ??? | m3expert | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 03-11-09 19:11 |
Αλγη και co2 | casperon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 13-11-07 10:40 |
αλγη | jimfytakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 17-05-07 22:54 |
Αλγη | dr_yianni | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 56 | 02-12-06 00:30 |