|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να πω την γνωμη μου παντα φιλικα ετσι?Θέλεις οποσδήποτε πρωτα ενα μεγάλο τραπεζάκι για να πατήσει καλα το ενυδρείο πανω και μετα θελεις πισω δεξια πολυ πέτρα ακομα Ο___Ο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και πισω δεξια δεν χρειαζετε γιατι απο εκει μπαινει το νερο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός απ'το θερμόμετρο έχεις πίσω και τον θερμοστάτη στη μέση
![]() ![]() ![]() Πίσω μπορείς να βάλεις ένα σκούρο χαρτόνι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κατά τη γνώμη μου,
-θέλεις άλλη τόση πέτρα απο δεξιά,να κρυφτεί και το φίλτρο(τι σημασία έχει αν μπαίνει απο κει το νερό?). -Κρύψε θερμοστάτες,θερμόμετρο. -Μπλε σκούρο χαρτόνι για φόντο(δεν λέω μαύρο γιατί η άμμος μου φαίνεται πολύ σκούρα) -Λίγες βαλισνέριες στο κέντρο(?) -οι πλέκο το ξαναείπαμε δεν ταιριάζουν εκεί μέσα -τα ψάρια σου θέλουν χαρέμι και όχι ζευγάρι ![]() Καλή συνέχεια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2) θα τα κρύψω (αλλα ειναι και το ματι βλεπεις). ![]() 3) το ξερω αλλα δεν βρισκω τοσο μεγαλο, αν εχει κανεις. ![]() ![]() 4) εχω, αλλα θα βαλω πρωτα τα πιστια να δω πως θα φαίνεται και βλεποντας και κονοντας. ![]() 5) για εμενα κανουν και παρα κανουν (εχω δει να το εχουν πολυ χωρις προβλημα), αν και εγω πιστευω οι κυνοδοντιδες θα ηταν καλυτερα...αλλα ψαχνωωω. ![]() 6) α) για το χαρεμι που λες εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο και ετσι θα γινει, αλλα ρε γαμοτο φοβαμαι και με τον υβριδισμο, γιατι εχω μεσα ψαρακια που υβριδιζουν και φοβαμαιιιιι... ![]() β) για το Ruarwe εχω μεγαλυτερες αμφιβολιες απο εσενα... ![]() ΥΓ. παντως σε οτι ειπες και εγω συμφωνω. ![]() ΥΓ2. δεν ειναι ακομα τελειοποιημένων. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο αριστερα προεξεχει παρα πολυ και εχεις βαλει και πολυ βαρος!!!προσεξε...
|
|
||||
|
||||
![]()
ακριβως το ιδιο ενυδρειο το εχει φιλος μου και επειδη το εχω κουβαλισει κ μιλαμε για πολυ βαρος....θα σε συμβουλευα με παρα παρα πολυ φιλικη διαθεση να σκευτεις ξανα το θεμα της βασης....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mbuna tank #2 | vag0s | Malawi | 59 | 28-10-10 09:07 |
(Malawi) 400 λιτρα Mbuna Tank | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 03-05-10 15:09 |
300lt Red Belly Piranhas | Nick S3 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 24-06-09 08:59 |
300lt reloaded | chriskousis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 22-03-07 13:01 |
Μαιευτήριο-Tank για mbuna | nickall13 | Malawi | 2 | 21-10-06 10:03 |