|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά οι τιμές είναι απίστευτες....
Αυτοί της Legrand είναι όντως κοντά στα 13-14 ευρώ... κουκλιά, συμμαζεμένα, εγγυημένα, αλλά με ψιλοεκνευρίζουν τα αναλογικά... Και η ρύθμιση τους είναι όντως ανά τέταρτο. Οι χρονοδιακόπτες ράγας... πονεμένη ιστορία όπου κι αν πήγα... είχαν γερμανικούς και γαλλικούς και τιμές από 50 έως 60 ευρώ... σε κάποιον πέτυχα με έκπτωση και έβγαινε στα 45... Τελικά, πήρα από το πράκτικερ, το ηλεκτρονικό-ψηφιακό που είχε, κοντά στα 10 ευρώ... Απ'ότι λένε οι οδηγίες του, μπορείς να κάνεις έως και 10 διαφορετικούς προγραμματισμούς... αχρείαστο τώρα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... |
|
||||
|
||||
![]()
οσο πιο απλος τοσο πιο σιγουρος εγω απο το ικεα εχω κατι μικρους αναλογικους σουπερ και τζαμπα
|
|
|||
|
|||
![]()
Τζάμπα ήταν και χθές που πέρασα... μου φαίνεται έκαναν 5 ευρώ οι 2, και σχετικά συμμαζεμένοι σε μέγεθος... απλά αυτά τα καρφάκια της έναρξης και του σταματημού μου είναι λίγο εκνευριστικά... περί ορέξεως θα μου πει κανείς... χεχεχεχεχε
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτοι οι κοντοχοντροι απο πρακτικερ μου βγηκαν πιο καλοι απο τους μακροστενους (και εχουν και περισσοτερα προγραμματα)
Οι μακροστενοι που φαινονται στο βιντεο, θελουν προσοχη να μη πατηθει ενα κουμπι (αχρηστο) που εχουν μοστρα και λεει random. Θα ανοιγοκλεινει οποτε θελει.
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι αχρηστο για το ενυδρείο. Αμα θες να το βάλεις ωστε να νομίζει κάποιος οτι υπάρχει κόσμος μέσα στο σπίτι... Δεν είναι!
![]() Αυτους που λές εσυ, χωράνε να μπούνε 2 σε πολύμπριζο δίπλα δίπλα; |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τα βαζω διπλα διπλα, Ενδιαμεσα μπορουν να μπουν απλα φις.
|
|||
|
|||
![]()
Όντως... Μου φαίνεται όμως, έχει ένα δίμπριζο (δεν έχω δει ακόμη πολύμπριζο) της Legrand, όπου μπαίνουν δίπλα δίπλα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.elektronik.gr/eshop/index...oducts_id=1508 |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο Ελλαδα βρηκες σε καποιο καταστημα χρονοδιακοπτη δευτερολεπτου?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα δεν εχω παραγγειλει ακομη ομως οποτε αν θελεις τα χτυπαμε μαζι! ![]() Το εχω βρει επισης στο ebay αλλα και στο: http://www.dartfrog.co.uk/equipment/climate.html |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|