|
|
||||
|
||||
![]()
Toυ ΙΚΕΑ κάνουν θόρυβο....
|
|||
|
|||
![]()
μπορεις να παρεις χρονοδιακοπτη για πινακα,κατι τετοιο:
http://www.emimikos.gr/shop/product....cat=253&page=1 εχει και μηχανικο,αυτα εχω εγω και ειναι πολυ μικρα... χρονοδιακοπτης ραγας ετσι το ζητας... ------------------------------------------------------- και εδω εχει εναν http://www.stavrianos-dw.gr/product_...oducts_id=8190 νομιζω ειναι καλυτερος λογο της αυτονομιας... |
|
||||
|
||||
![]()
Bασικα απο το JAMBO ειναι απλοι αλλα φθηνοι, με 3ε και εχεις και εναν εφεδρικο γιατι απο οτι εχω καταλλαβη απο ολα τα αναλωσιμα πρεπει να βρισκεται παντα κατι για εφεδρια.
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα παρει απο το καρφουρ ηλεκτρονικο μεχρι στιγμης ειναι ενταξει.
|
||||
|
||||
![]()
Τιμή;
![]() Βασικά δεν νομίζω πως μεταξύ τους οι ίδιου τύπου έχουν διαφορα. Απλα το όνομα που έχουν επάνω. Τώρα αν είναι λίγο διαφορετικό το πλαστικό τους.... Δεν αλλαζει κατι. Π.χ. και ο ηλεκτρονικός ράγας που έβαλε ο aiptek είναι το ίδιο πράγμα με τον ηλεκτρονικό πριζας απλα για τον πίνακα... |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας...
Αύριο έχει σόπιν θέραπυ....... |
|
|||
|
|||
![]()
εμένα οι δικοί μου δεν κάνουν θόρυβο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πηρε ενας φιλος μου πριν λιγο καιρο απο το ΙΚΕΑ ,ο ενας κανει θορυβο και ο αλλος οχι..μαλλον οπως τυχει ειναι.Τους δικους μου επισης δεν τους ακουω,ΙΚΕΑ και αυτοι,μια χαρα δουλεια κανουν..
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Οι δικοι μου παντως εχουν "αρπαξει σασι" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πήρα χθες έναν απο Praktiker (brennebstuhl -made in Germany
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεις να πας και στο ηλεκτροραμα.
Εχει δυο αναλογικους τυπους εναν απλο (αλλα καλο - στα 5 ευρω νομιζω) και εναν κομψο της Legrand με 13 ευρω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|