|
|
|||
|
|||
![]()
Κάνε μια βόλτα από ΙΚΕΑ. Έχει πιο λεπτούς, αλλά πάλι αναλογικούς με τα καρφάκια που πρέπει ν' ανεβοκατεβάζεις. Δεν είδα ηλεκτρονικούς εκεί.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κατάλαβα πόσο λεπτούς θες, αλλα τοσο λεπτούς όσο φαντάζομαι οτι εννοείς δεν νομίζω οτι θα βρείς ευκολα και αν θα βρείς θα είναι ακριβο. Καταλαβαίνεις πως τα αναλογικά έχουν ολόκηλρο σύστημα που γυρνάει για να μπορουν να λειτουργήσουν, εξου κ ο όγκος τους, και τα ηλεκτρονικά έχουν πλακέτα κυκλόματος μέσα. Για να μικρύνει αυτη παει να πει επιπλέον $$.
|
|
|||
|
|||
![]()
ψιλοβάσανο τα καρφάκια... καρφάκι και καντίλι και άντε να θυμάσαι ποιό ζευγαράκι ανεοβοκατέβασες .... βλέπεις σε κοροιδεύει κιόλας ότι μπορείς να κάνεις 2-3 προγραμματισμούς...
με βλέπω στο πρακτικερ για τους ηλεκτρονικούς να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και να μην ξαναψαρεύω καμμιά περίεργη άλγη.... |
|
||||
|
||||
![]()
Δες εδώ στο 2.37 Φαινονται στην μέση, κατω. Πιο λεπτό απο αυτό δεν νομίζω πως παει. (οι ηλεκτρονικού που σου έλεγα)
Πλατος ηλεκτρονικού: 5,5. Πλατος αναλογικού: 8,5 Ευχρηστία ηλεκτρονικου: 10/10 Ευχρηστία αναλογικου: 8/10 (αναλογα τον αναλογικο) Προσαρμοστηκότητα ηλεκτρονικού: 100/10 Προσαρμοστηκότητα αναλογικου: 1/10 |
|
||||
|
||||
![]()
ποιο 2.37..........10 φορες ειδα το video τι εχει κανει ο ανθρωπος
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η Osram έχει κάτι πολύ μικρούς και συμμαζεμένους αναλογικούς, αλλά ακριβούς...νομίζω πάνω από 20 ευρώ.
Επίσης στην ΙΚΕΑ κάτι συμμαζεμένους πάλι, με 2,5 ευρώ (5 οι δύο... πάνε πακέτο). Τους έχω εδώ και καιρό και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Toυ ΙΚΕΑ κάνουν θόρυβο....
|
|||
|
|||
![]()
μπορεις να παρεις χρονοδιακοπτη για πινακα,κατι τετοιο:
http://www.emimikos.gr/shop/product....cat=253&page=1 εχει και μηχανικο,αυτα εχω εγω και ειναι πολυ μικρα... χρονοδιακοπτης ραγας ετσι το ζητας... ------------------------------------------------------- και εδω εχει εναν http://www.stavrianos-dw.gr/product_...oducts_id=8190 νομιζω ειναι καλυτερος λογο της αυτονομιας... |
|
|||
|
|||
![]()
εμένα οι δικοί μου δεν κάνουν θόρυβο
![]() ![]()
|
|