|
|
||||
|
||||
![]()
2mm μου λεει με 2,5 safety και 3 με 3 safety!!! Για τις κόντρες αναρωτιώμουν βασικα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Βάλε 4 mm χωρίς κόντρες.
Είναι χαμηλό και δεν χρειάζεται να βάλεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Το πρώτο ενυδρείο κολλήθηκε με την πολύτιμη βοήθεια του φίλου Μιχάλη (mixalis p) και τώρα στεγνώνει υπο το φως μιας θερμόλαμπας και θα περιμένω μέχρι αυριο το απόγευμα ωστε να το γεμίσω νερό πρώτη φορά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαζε 4 στο safety και θα εισαι σιγουρος. Εγω ετσι τα φτιαχνω και περιμενω 3-4 μερες να στενοξουν πριν βαλω νερο.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ περίμενα 20 ώρες. Με την θερμολαμπα που χρησιμοποιησα είναι τζιτζι. Εχει νερό εδώ και 8 ώρες και δεν έχει χάσει σταγόνα. Αμα πάνε όλα καλά αυριο θα βάλω τα ψάρια!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εσωτερικα τις γωνιες τις περασες με συλικονη και μετα με το δακτυλο για να στρωσει? Ετσι μεγαλωνουν οι ανοχες των κολησεων ενδιαμεσα στα τζαμια.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι. Αφησα περιθώριο 5 χιλ στις ταινίες και τώρα φαίνεται υπερβολικά πολυ..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος, αναμενουμε!
|
||||
|
||||
![]()
Αλλο ενυδρείο παλι.
Μηκος 100 Πλατος 40 (μαλλον) Υψος 30 Το θέμα είναι οτι θα γίνει για την χελώνα μου, οπότε το νερό θα φτάνει το πολύ τους 15 πόντους. Τα υπολοιπα τα έβγαλα με το aquatools, αλλα δεν ξέρω αν χρειάζεται κόντρες. Να βάλω μόνο κάτω; |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα έβαζα οπωσδήποτε κόντρες κι επάνω σε μήκος 1 μέτρο. Έχω το καρφουρίσιο σ' αυτές τις διαστάσεις αν σ' ενδιαφέρει.
Λάθος, το πλάτος και το ύψος είναι ανάποδα. |
|
|||
|
|||
![]()
σορρυ που το αναφερω εδω...!!! εγω πηγα σε μαγαζι που φτιαχνει ενυδρεια κ ρωτησα να παρω τζαμια για να φτιαξω ενα ενυδρειο κ μ ειπε δεν χρειαζεται κοντρες, επειδη θα ειναι στενο. μ,π,υ 1,40*0,40*0,50 με τζαμι 0,8 χιλιοστα. ας πει καποιος την γνωμη τ!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αμα μπορούσα θα το έκανα 70*70*35 αλλα δεν χωράει. Ο χώρος που έχω είναι συγκεκριμένος. Παράθεση:
Και λέω για κόντρες γιατι ή σταθμη του νερού θα είναι το πολύ στους 15 πόντους. Μιχάλη @@ριες σου λέει. Ισως σταθεί για κανενα χρόνο αλλα μετά μπορεί να εχεις πρόβλημα. Ετσι κ αλλιως οι κοντρες ποσο παραπάνω να κοστίζουν; +7-8¤ Δεν είναι και τόσο πολυ. |
|
|||
|
|||
![]()
ναι αλλα δεν ξερω πως να κολλησω τις κοντες. αυτος μ λεει δεν θα εχει προβλημμα γιατι ειναι χοντρα τα τζαμια κ επειδη θα ειναι ροντε. θα περασω απο εκει το απογευμα να τα πουμε
|
|
|||
|
|||
![]()
Λέω ότι είναι ανάποδα από του Καρφουρίσιου, για τη χελώνα και λίγο είναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τοσο χώρο έχω όμως. Αμα αλλαξω την διαρύθμιση του δωματίου μου λίγο ίσως κερδίσω μερικούς πόντους. Θα δουμε.
|
|
|||
|
|||
![]()
φτιαξε ενα σιντριβανι στην αυλη για την χελωνα πιο ωραιο θα ειναι!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κολλημα ΖΒ | smernaros | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 10-07-08 19:03 |
Αλφάδιασμα Ενυδρείου | Minas78 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 07-04-08 14:53 |
Eρωτηση για κολλημα τζαμιων υπο γωνια! | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 05-09-07 20:47 |
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΛΛΗΜΑ | vagga | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 18-03-04 00:30 |