|
|
||||
|
||||
![]()
Aν θελεις πες του να ρονταρει τις επανω πλευρες των τζαμιων μονο που δεν θα κολλησουν πουθενα.Στο κολλημα δεν εχεις προβλημα να σφαχτεις ειναι μικρα τα τζαμια
![]() Τωρα αν παλι σου ζητησει 10 ευρω για 4 πλευρες αστο......γυαλοχαρτακι καλο και δε νομιζω να εχουμε αιματα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Διόρθωση. Τελικά θα τα κάνω 4αρια. Ενα 35*30*18 εργοστασιακό που έχω έχει 3αρια! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoum : 06-12-10 στις 19:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
διαφανη ή μαυρη?...τι σου αρεσει εσενα ρε tsoum...με διαφανη τα εκανα και τα δυο εγω....στο ενα μαλιστα στις γωνιες εβαλα κατι ξυλινες γωνιες που εχει στα πρακτικερ για να μην φαινονται οι σιλικονες...στο αλλο δεν εβαλα τπτ....γτ ειχα κανει και καλυτερες και καθαροτερες κολλησεις.....και που εισαι?
5αρι τζαμι σε αυτα τα λιτρα....
|
||||
|
||||
![]()
Χεχε! Ε ναι όντως! Είναι στο γούστο του καθενός.
Πως θα αποφύγω τις φυσαλίδες, και, αμα δημιουργηθεί καμία, απλώς κάνω με το δάχτυλο την σιλικόνη λίγο για να φύγει; Τι εννοείς "που είμαι"; Σιγουρα για το 5αρι; Σου λεώ πως ενα 35*30*15 έχει 3αρι και το έχω πανω απο 6 μήνες χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δημιουργηθουν φυσσαλιδες τοτε καλυτερα πιεσε το με λιγη δυναμη μηπως και φυγουν αλλιως θα αποδυναμωθει η κοληση,Το ενυδρειο θα εχει μονο 15 υψος?αν ναι με 3αρι εισαι αρχοντας δεσ και μονο σου στο παρακατω λινκ http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, λεω πως έχω ένα 35μ*30υ*15π με τριάρι. Και σκέφτομαι μηπως κάνω το 35μ*30υ*30π με 4αρι για να το κάνω λίγο πιο μεγάλο. Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ανάγκη στα λεφτα, απλα επειδή θα είναι ενυδρείο καραντίνα/γεννήστρα για το μεγάλο αφρικάνικο που θα κάνω δεν θέλω να ξοδεψω και πολλα...
Κάτι δύσκολο τώρα. Αμα θέλω να κάνω φίλτρο στην πλάτη. Αυτό πώς γίνεται; Κάνω τα χωρίσματα οπως το σαμπ; Θα πρέπει να το κάνω απο την αρχή, όταν το κολλάω όλο ή μπορώ να το προσθέσω πιο μετά; |
|
||||
|
||||
![]()
με το τζαμι μην τρελενεσε αντεχει μια χαρα το 4αρι,στη θεση ομως μαλλον θα το εκανα λιγο μεγαλυτερο για να εχεις και ποιο σταθερες συνθηκες αφου το θες για γεννηστρα/καραντινα,οσο για το φιλτρο πλατης εξαρταται απο το αν νομιζεισ πως μπορεις να το κολλησεις με ηδη φτιαγμενο ενυδρειο,αν νομιζεις πως θα σε δυσκολεψει τοτε καντο τωρα να τελειωνεις
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κολλημα ΖΒ | smernaros | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 10-07-08 19:03 |
Αλφάδιασμα Ενυδρείου | Minas78 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 07-04-08 14:53 |
Eρωτηση για κολλημα τζαμιων υπο γωνια! | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 05-09-07 20:47 |
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΛΛΗΜΑ | vagga | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 18-03-04 00:30 |