|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα, κρίμα, κρίμα φίλε μου και δεν πρόλαβες κάν να το γεμίσεις, απίστευτη γκαντεμιά.
![]() Χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω παραπάνω, φτιάξτο και κάντο μποστάνι, αφού είναι φανερό ότι κοτρώνες και τζάμια δεν ταιριάζουν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν κατάλαβες!!!!!!!!!Τώρα πίσμωσα παραπάνω!!100 κιλά πέτρες ακόμα θα βάλω μέσα!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λέτε να έχω πρόβλημα άμα βάλω ένα κεφάλι σκόρδο εκεί πίσω στην γωνία πίσω από τις πέτρες;
|
||||
|
||||
![]()
Μπαααα.... Εδώ αγοράζουν σκευασματα με σκορδο αξιάς δεν ξέρω και εγώ ποσα ¤!!!! Βαλε εσυ μια πλεξουδα να έχουν να παίζουν οι κιχλίδες να είσαι κ εσύ οκ!
:P |
|
|||
|
|||
![]()
Ίσα ίσα, το σκόρδο κάνει πολύ καλό και στα ψάρια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κοίτα να δείς!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ρε φιλλε ειναι μια εταιρια που επησκευαζει παρμπριζ αυτοκινητων carglass νομηζω λεγετε δεν κανεις και εκει μια ερωτηση βεβεα απο μεσα τον καινουριο πατο δεν τον γλυτωνεις.....και αν το επησκευασεις απο κατω εγω θα εβαζα ενα φυλο τεφλον η ερταλον ..... και οχι γυαλι
|
||||
|
||||
![]()
Αφήστε το παιδί ρε! Τα φυτά σπάνε τζαμια αμα μείνουν πολύ καιρο στο ενυδρείο και κάνουν παχίες ρίζες. Οι πέτρες τουλάχιστον δεν μεγαλώνουν.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
και τώρα τι; | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 24-07-09 12:58 |
Τώρα Τι? | paraskevi_gr | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 17-05-08 01:01 |
Γεννήσαμε... και τώρα ? | jcalvs | Δίσκοι | 2 | 02-08-07 17:18 |
Τί κάνουμε τώρα; | jstiva | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 20-12-06 10:09 |