|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μια ερωτηση ειναι ρωγμη ή ειναι τρυπα εγω απο την φωτο μου φαινετε σαν τρυπα διαμπερες !!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εκεί που έσκασε η π΄΄ετρα έκανε τρυπίτσα και από εκεί ξεκινάει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ με τις ρωγμές!!!!
|
|||
|
|||
![]()
"Χλωμα" τα πραματα.....
Γνωμη μου παρε ενα χαρτονι καρσον απο βιβλιοπωλειο και κοψ'το στις εσωτερικες διαστασεις του πατου ωστε να πετυχεις την καμπυλη οσο πιο τελεια μπορεις.Πανε σ'ενα τζαμα να σου κοψει ακριβως ενα τζαμι οπως το παραπανω "πατρον". Κολλα το με σιλικονι ενυδρειακη απο τη μεσα πλευρα και οταν με το καλο στεγνωσει και το δοκιμασεις ,στησε ενα φυτεμενο κι ασε τα νταμαρια.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δυσκολα τα πραγματα.Εγω στην θεση σου θα γυριζα το ενυδρειο αναποδα και θα πατροναριζα τον πατο απο την εξωτερικη του πλευρα.Θα πηγαινα στον τζαμα,θα εκοβα τον καινουριο πατο τον οποιο θα κολλαγα απο κατω απο τον εργοστασιακο.Απο μεσα θα κολλαγα παλι ενα αλλο κομματι τζαμι,λιγο μεγαλυτερο απο την ρωγμη,θα το αφηνα να στεγνωσει και θα το δοκιμαζα.Πιστευω πως ετσι δεν θα εχεις προβλημα με την προυποθεση να μην εχει πειραχτει η προσοψη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου σορρυ αλλα κατα την γνωμη μου εχεις μεγαλο προβλημα και πρεπει να βγει ο πατος και να βαλεις ενα νεο τζαμι γιατι με αυτο το ραγισμα υπαρχει κινδυνος να σου σπασει και το τζαμι που ειναι απο πανω αφου μπορει να δεχτει καποια πιεση απο το σπασμενο. ακομα αν βαλεις αλλο πατο πρεπει να τον βαλεις απο μεσα ετσι απο κατω θα εχεις το σπασμενο οποτε σε οποιαδιποτε δουλεια που θελεις να κανεις αργοτερα υπαρχει μεγαλος κινδυνος να κατα κοπεις .
κατα την γνωμη μου χωρις να ειμαι ειδικος η θα βαλεις αλλο τζαμι πανω και κατω (το κατω μπορει να ειναι πολυ λεπτο) ή το καλητερο το ξεκολλας και το ξανα κολλας με νεο πατο +εχεις και το προβλημα του οβαλ που πρεπει να βρεις μεγαλο μαστορα |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει μπεί κανείς στην διαδικασία να ξεκολήσει τέτοιο ενυδρείο;τα τελάρα που έχει πάνω κάτω με τι είναι κολημένα και πως βγαίνουν;Πόσο εύκολα μπορεί να κοπεί τζάμι σε αυτό το σχήμα;
|
||||
|
||||
![]()
αμα βρεις καλο μαστορα και κανεις καλο πατρον καμια δυσκολια
------------------------- Παράθεση:
γιαννη θελει τζαμι μεσα εξω γιατι οι ρογμες μπορει να ανοιξουν οταν μπει νερο χαλικι κλπ κλπ και δεκτει ο πατος πιεση οποτε καλητερα ας βαλει μεσα εξω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 08-12-10 στις 23:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιαννη για μεσα εξω μιλαω και εγω.Εξω θα βαλει καινουριο πατο(κατω απο τον παλιο) και μεσα ενα κομματι που θα καλυπτει την ρωγμη και θα εχει και την ανοχη να καλυψει την ρωγμη αν αυτη προχωρησει.Απλα αυτο που λεω ειναι οτι απο μεσα δεν χρειαζεται να βαλει τζαμι οσο ειναι ολος ο πατος.15-20 ποντοι παραπανω πιστευω αρκουν.
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη αμα το κανει οπως λες και η ρογμη παει στην αλλη ακρη του ενυδρειου θα χασει νερο απο την ενωση του πατου με το τζαμι κατα την γνωμη μου θελει κανονικο πατο απο μεσα αφου εκει θα δεκτει ολες τις πιεσεις και ενα φιλετο πατου απο εξω για λογους ασφαλειας του χρηστη αλλα ξανα λεω οτι καλητερα ειναι να βγει και να μπει ενας νεος πατος
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
και τώρα τι; | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 24-07-09 12:58 |
Τώρα Τι? | paraskevi_gr | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 17-05-08 01:01 |
Γεννήσαμε... και τώρα ? | jcalvs | Δίσκοι | 2 | 02-08-07 17:18 |
Τί κάνουμε τώρα; | jstiva | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 20-12-06 10:09 |