|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολύ ωραίο! Μπράβο!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο χρυσοψαροσπιτο!
περιεργος ο φωτισμος ή κολπα της μηχανης σου?? επειδη στο σταντ του ΠΣΦΕ στη ζωοτεχνια ειδα fancy σε τελικο μεγεθος....εχουν ακομη περιθωρια να μεγαλωσουν και θα χρειαστουν πιο μεγαλο ενυδρειο για να νιωθουν ανετα. τα 80 εκ θα τους ειναι πολυ λιγα. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μαλλον η φωτογραφικη μου φταιει. Ο φωτισμος του ενυδρείο ειναι ο εργοστασιακος. Το ενυδρείο ειναι το RIO125 με 1 λαμπα nature και μια λαμπα daylight. Ας μεγαλωσουν.... και θα τα περιποιηθω αναλόγως!! Επαναλαμβανω πως εχουν αλλαξει ήδη 4 ενυδρεία οσο ειναι στην κατοχη μου. Ευχαριστω για τα σχολια σας. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καποια συμβουλη ή καποιο σχολιο για τη φιλτρανση υπαρχει??
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιο το ενυδρειο σου!
Προσωπικα δε θα τα αφηνα ομως σε αυτα τα λιτρα. ![]() Απο φιλτρανση μια χαρα εισαι-αλλωστε και εγω της υπερφιλτρανσης ειμαι... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω οπως καταλαβαινεις της υπερβολης ειμαι.
Αλλα μια γενικη ερωτηση πως οσους το γνωριζουν... Μήπως με την υπερβολη αυτη της χωρητηκότητας του φιλτρου καταλήξουμε να έχουμε προβλημα με νιτρικα?? |
|
|||
|
|||
![]()
...αν δηλαδη στο ιδιο ενυδρειο ειχαμε ενα σαμπ με 60 λιτρα βιολογικο υλικο πιστευεις οτι τα νιτρικα θα ηταν στο "Θεο"?
(...αν καταλαβα την ερωτηση σου...)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η μονη περιπτωση που μπορει να γινει αυτο ειναι να τα αφησεις πολυ καιρο ακαθαριστα και παλι χωρις να ειναι σιγουρο οτι θα γινει.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ | agapanthos | Χρυσόψαρα | 2 | 01-11-10 08:53 |
Το παλιοσαράβαλο μου έγινε κήπος | Perazzi | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 23-02-10 22:57 |
Λιμνούλα κήπου με KOI | Αθηνά | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 23 | 12-10-05 12:32 |
Ο κήπος της Εδέμ | fidel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 20-05-05 08:39 |