|
|
|||
|
|||
![]()
To αντιχωριο μονο καλο κανει αρκει να παινει σε σωστη ποσοτητα και τα τροπικκα ψαρακια το χρειαζονται δεν παθαινουν τιποτα(κανει κατα καποιο τροπο το νερο τροπικο)αν κανω αθος διορθωστε με...επεισης το καλωδιο δεν υπαρχει προβλημα εγω προσωπικα το εχω μεσα...Και καθε φορα που θα κανεις αλλαγη νερου θα βαζεις και την αντιστοιχη ποσοτητα αντιχλωριου!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτά τα χημικά δεν θα έβλαπταν τα ψάρια, αλλά τα βακτήρια του φίλτρου, γι αυτό βάζουμε αντιχλώριο όποτε προσθέτουμε νερό βρύσης. |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν ειναι να κανεις την αλλαγη σου του νερου,καλυτερα να ριχνεις το αντιχλωριο μεσα στο βαρελακι/κουβα που θα εχεις το φρεσκο νερακι και μετα θα το ριχνεις στο ενυδρειο.Οσο για την ποσοτητα αντιχλωριου δεν πειραζει να πεσει λιγο παραπανω απο τη δοση που πρεπει,καλυτερα απο το να ειναι λιγοτερο.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
το καλωδιο πειραζει να ειναι μεσα στο νερο γιατι ενα κομματι του θερμοστατη το εχω αφησει απεξω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μην με χτυπησει κανενα ρευμα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θερμοστατη τουλαχιστον τον βγαζω παντα απο την μπριζα να ειμαι σιγουρος ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και κατι αλλο ρε παιδια....εκει που εχω το ενυδρειο δεν εχει θερμανση και τον χειμωνα εχει πολυ κρυο...υπαρχει καποιος φοβος?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρχαριος και εγω | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-09-10 01:29 |
αρχαριος | ceclor | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 07-09-10 19:49 |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |