|
|
||||
|
||||
![]()
παρε ενα θερμομετρο να βλεπεις αν κραταει ο θερμοστατης τη θερμοκρασια εκει που θελεις..αν δεις οτι ζοριζεται βαζεις αλλον εναν οπως σου ειπαν τα παιδια παραπανω.
τον ανθρακα για μενα αστον ακομα δυο μερες.και φυτα να βαλεις δεν επηρεαζει πουθενα. και μιας και εισαι και αεκτζης σημερα γα@@@@@ τον που@ τον ολυμπιακο.... |
|
||||
|
||||
![]()
οτι και να κανεις με τον ανθρακα δεν θα δεις μεγαλη διαφορα εγω δεν θα τον εβαζα καθολου (οπως εχω κανει και με το ενυδρειο μου) και θα τον κρατουσα για μια δυσκολη στιγμη (αμα βραχει θελει να τον πεταξεις μετα). Τωρα που το εβαλες ειτε το αφησεις μια δυο μερες ακομα ειτε οχι το ιδιο ειναι για τα φυτα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν πρεπει να το αδειασεις απλα θα κανεις αλλαγες νερου καθε 7μερες ειναι το ιδανικο αλλα και καθε 15 δεν πειραζει
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
μην ξεχνας αδερφε...cisse πριν ενα μηνα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Aν θες στειλε pm να μην χαλασουμε το ποστ του φιλου μας του αεκτζη...να σου θυμισω και γω πραγματα!
|
||||
|
||||
![]()
χαιρεται παιδια...μολις γυρισα απο γηπεδο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() λοιπον τα φυτα που εβαλα ειναι μια ανουμπια νανα,μια κριπτοκρινα τροπικα και μια μπακοπα κρενατα η οποια ειναι τελεια..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη αυτα εγραφαν πισω οτι θελει απο 20 -28 βαθμους κελσιου ποσο να τους βαλω?
------------------------- Παράθεση:
ελπιζω να ειναι καλα...δεν πιστευω να θελεουν τιποτα αλλο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 28-11-10 στις 17:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρχαριος και εγω | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-09-10 01:29 |
αρχαριος | ceclor | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 07-09-10 19:49 |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |