|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι πέτρες που χρησιμοποίησα εγώ ΔΕΝ είναι ασβεστολιθικές.Αν βρεις σκουρόχρωμες ΚΑΙ ασβεστολιθικές πέτρες θέλω να μου πεις που.Μετά από αρκετό ψάξιμο δεν κατάφερα να βρω ασβεστολιθικές πέτρες που να μου κάνουν το κλικ.
Ένας από τους αγαπημένους μου συνδυασμούς σε αυτά τα λίτρα είναι maingano με labidochromis σε ένα στήσιμο με σκουρόχρωμες πέτρες και πολλές κρυψώνες.Το ξαναπροτεινα πρόσφατα στην Όλγα,σκεφτόμουν να το κάνω και εγώ μέχρι που γνώρισα τα demasoni... ![]() Καλή αρχή.
|
||||
|
||||
![]()
Φτανει αστικό Μιχάλη;
![]() Αμα είχα μεταφορικό μέσον (κοινώς αυτοκίνητο) θα ήμουν εκεί τώρα, μιας κ τελειωσαμε μαθημα για σήμερα! ![]() Back to the fish: Δηλαδή λέτε πως τα brichardi θα κυνηγάνε τα lamprologus; Αφου ζουν σε άλλες "ζώνες". Τα μεν στις κρυψώνες τους στις πέτρες αναμεσα, τα δε στα κοχυλάκια τους όμορφα και ωραία.... Ή όχι; Αμα βαλω μαλαουι πάντως, θα βάλω τα m. auratus, γιατί μου άρεσαν παρα πολύ σαν ψαράκια, και είναι διαθέσιμα απο γέννα συνχομπίστα εδώ στα Γιαννενα. Τωρα για χαρέμια και αναλογία αρσενικών θυληκών δεν ξέρω γιατί τώρα είναι 2 εβδομάδων περίπου, οπότε καταλαβαίνετε, θα είναι ακόμα πολυ μωρά για να ξεχωρίσω φύλλο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν βάλεις μικρά M.auratus επειδή θα έχουν το ίδιο κιτρινόμαυρο χρώμα βάλε μια ομάδα 6-10 ατόμων και όταν αρχίσουν να πέρνουν τα αρσενικά το χρώμα τους τα απομακρύνεις πλην ενός. |
|
||||
|
||||
![]()
ο Κλεόβουλος τα λέει πολύ καλά.
έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα με τα brichardi. είναι πολύ κυριαρχικά ωάρια και η αποικία κάποια στιγμή θα εξαπλωθεί και δεν θα αφήνουν να τα πλησιάζει τίποτα. λειτουργούν πολύ οικογενειακά. κάνε ένα ενυδρείο μόνο με brichardi και πιστεύω ότι πραγματικά θα δείξει πολύ τέλειο το ενυδρείο σου. αλλιώς πήγαινε για malawi όπως προτείνει ο Κλεόβουλος. σε auratus η σε κάποιο άλλο είδος. φυσικά το έχω ξαναπεί ( δεν είναι κανόνας ) είναι προσωπική εκτίμηση. malawi = πολύ χρώμα και κίνηση , συμπεριφορές tanganyika = δυνατές συμπεριφορές , χαρακτήρα , πολύ λιγότερα χρώματα και κίνηση . δεν σου τα αναλύω τώρα για να μην σε ζαλίσω και σε μπερδέψω αλλά στο περίπου αυτά μπορούμε και βλέπουμε μέσα στα ενυδρεία. |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή αρχίζοντας απο ενα ζευγάρι δημιουργείται αποικία γενιά με την γενία; Και όταν μεγαλώσουν και τα μικρά και ερθει η δική τους ώρα για αναπαραγωγή τι γίνεται; Τα δίνουμε παρακάτω;
Τα auratus αναπαραγονται με κάποια ευκολία ή είναι πολύ δύσκολα; Θα ήθελα παρα πολυ να δώ γένες! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι δύσκολη απόφαση! Και τα δύο μου αρέσουν πάρα πολύ. Καποια άλλη πληροφορία που θα με βοηθήσει να επιλέξω;
![]() Με τα μπρικάρντι απ'οτι κατάλαβα θα εχω πρόβλημα αν θελήσω να βάλω αλλα ψάρια. Με τα melanochromis, εφόσον υπάρχουν αρκετές κρυψωνες θα μπορώ να βάλω και κάποιο άλλο είδος χωρίς να κινδυνευσουν ιδιαίτερα οι γόνοι; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφρικανοσχέδια | Crazy_Beaver | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 66 | 02-01-11 10:25 |
Σχέδια για καπάκι ενυδρείου DIY | KIRKMAN | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 27-04-10 15:53 |
Σχέδια για νέο ενυδρείο. | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 19-11-06 23:19 |
Σχέδια κατασκευής για θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 27-09-04 13:02 |