|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε 'συ μικρέ...πάλι τα ίδια θα λέμε.Τα είπα στην συνάντηση.Ασε τα ''κοτρόνια'' και
τα ''νταμάρια'',πάρε καμιά ρίζα,κλαδέματα θα βρείς από εμάς ''άφθονα'',και ''πρόσω ολοταχώς'' για 4-5 δισκάκια......για εντλεράκια θα ''καθαρίσω'' εγω.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χωράνε σε 70 λίτρα μαζί με πλέκο, νεον τετρα και λεμον τετρα; ![]() Παράθεση:
Καποια κιχλίδα σε ποιο ερυθρά χρώματα υπάρχει (μαλαουι). Μηπως να έβαζα με οτι αλλο ενα ζευγάρι λιφαλλιλι; ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για ολυμπιακάκια σε κόβω
![]() Μην παιδεύεσαι βάλε ένα τέτοιο ![]() http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...ed=0CBgQ9QEwAA |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν είμαι ολυμπιακάκιας! Ισα ίσα...!
Και όταν λεω "ερυθρά" εννοώ κατι ποιο εντονο απο το κίτρινο, π.χ. κανένα πορτοκαλι π.χ. τα ps. estherae. Melanochromis με pseudotropheus δεν πιστευω να υβριδίζουν... ![]() Αυτό που μου έβαλες στην φωτογραφια τι ήταν; Κοκκινο τροφεους; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κατέληξε πρώτα τι αρέσει σ' εσένα και βλέπουμε. http://www.cichlid-forum.com/article...us_gallery.php |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά δεν είναι τοσο μπερδεμένο όσο μπορεί να σας έχω μπερδέψει!
Αμα παω ταγκανικα θελω να βάλω Neolamprologus Brichardi Αμα πάω malawi θέλω να βάλω melanochromis auratus ή melanochromis johanni Απο εκεί και πέρα ψάχνω αλλα ψαράκια που να μπορούν να συγκατοικίσουν βιοτοπικά με αυτά, ωστε να υπάρχει μια ποικιλία. Δηλαδή αμα βάλω τα johanni που είναι μπλέ και κίτρινα θα ήθελα και κάποιο σκουροχρωμο (μαυρο-καφε κτλπ) και αμα βάλω τα μπρικάρντι να βαλω και κάποιο κοχυλοψαρο ωστε να υπάρχει πολύ κινηση και δραστηριοτητα μεσα στο ενυδρειο κ μεταξυ των ψαριων. Αμα παρω κοτζαμαν 180αρι Ριο για 2-3 ψάρια θα πέσω απο το μπαλκόνι. Είναι και πρώτος όροφος κ θα πρέπει να το κάνω πολλές φορες, όχι τπτ άλλο! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφρικανοσχέδια | Crazy_Beaver | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 66 | 02-01-11 10:25 |
Σχέδια για καπάκι ενυδρείου DIY | KIRKMAN | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 27-04-10 15:53 |
Σχέδια για νέο ενυδρείο. | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 19-11-06 23:19 |
Σχέδια κατασκευής για θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 27-09-04 13:02 |