|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Όρμα Πάνο!!!
|
|
||||
|
||||
![]() κλεινει η διαφορα με αργους αλλα σταθερους ρυθμους
μικροί υποβρύχιοι κήποι 10συμμετοχες μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι 14συμμετοχες βιοτοπικά ενυδρεία 10συμμετοχες Vivarium/Paludarium 1συμμετοχη |
|
||||
|
||||
![]()
τι ειναι καλυτερο να στειλεις στη μαχη ????????
10 λιονταρια η 100 προβατα ?????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
100 προβατα φυσικα
εσυ Λιονταρι το εστειλες το δικο σου? |
|
||||
|
||||
![]()
εχω 4 βιοτοπικα και σε λιγο θα εχω 5. οποτε αν ειχα το δικαιωμα να λαβω μερος...θα τα ειχα ανατρεψει ολα!!!
![]() βιοτοπικαριοι...παρτε τους τα σωβρακα!!
|
||||
|
||||
![]()
εμεις δεν εχουμε προβατα
![]() ![]() ![]() ειδες κανενα λιονταρι ??? δικο μου θα ειναι ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() υ.γ Με τετοιες προκλησεις παντως εγω θα εφευγα απο επιτροπη και θα δηλωνα συμμετοχη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To έστειλα. Βρείτε ποιο είναι...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πωπω οι βιοτοπικανθρωποι το πηραν κατακαρδα και πανε να μας παρουν ολους φαλαγγι..
![]() Οσο για τους δισκομανεις,πηρανε τη ρεβανς απο τους νταμαραδες !! Αντε τωρα που γυριζει, 5 μερες μεινανε....αντε να πιασουμε τις 40+ συμμετοχες που ηταν και ο πρωταρχικος μου στοχος. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Μολις 3μερες πριν την ληξη αντε παιδια στειλτε φωτο
μικροί υποβρύχιοι κήποι 11συμμετοχες μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι 16συμμετοχες βιοτοπικά ενυδρεία 12συμμετοχες Vivarium/Paludarium 2συμμετοχη |
|
||||
|
||||
![]()
μπορω να βαλω και ολα τα βιοτοπικα νταμαρια που εχω στησει κατα καιρους????
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αμα ειναι μεσα στο 2010 ναι μπορεις
|
|
||||
|
||||
![]()
αστεια το ειπα αλλα ευχαριστω!!!! νομιζω πως αν το ενυδρειο δεν υπαρχει δεν ειναι σωστο να μπαινει σε ενα διαγωνισμο...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να μπει αρκει να ειναι μεσα στο 2010 αυτα λενε οι κανονες δεν νομιζω οτι δεν ειναι σωστο
------------------------- στειλε και ασε τις χαζες δικαιολογιες αλλιως θα κανω βουντου στο νεο σου ενυδρειο και δεν το εχεις γεμισει ακομα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 27-11-10 στις 13:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μικροί υποβρύχιοι κήποι 11συμμετοχες μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι 16συμμετοχες βιοτοπικά ενυδρεία 13συμμετοχες Vivarium/Paludarium 3συμμετοχη Αντε αλλα 2 ενυδρεια παιδια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() μικροί υποβρύχιοι κήποι
18συμμετοχες μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι 17συμμετοχες βιοτοπικά ενυδρεία 18συμμετοχες Vivarium/Paludarium 5συμμετοχες |
|
||||
|
||||
![]()
σας περασαμε
![]() ![]() ![]() ![]() 18 βιοτοπικα 17 μποστανια τα μικρα δε τα μετραω ειναι φιντανια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ε ρε βιοτοπικαριοι...
Ειμαστε πολλοι τελικα! Την σωσαμε την παρτιδα νταμαροδισκαδες... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα τι ακριβώς κοινό έχουν τα νταμάρια με τα δισκοενυδρεία, μόνον εσείς που φτιάξατε αυτή την ανίερη συμμαχία
![]() Κι αν υποθέσουμε ότι και πολλά μποστάνια μπορούν να χαρακτηριστούν βιοτοπικά, τότε εσείς οι βιοτοπιθηκάνθρωποι ![]() ![]() Μου θυμίζετε την επομένη των εκλογών, που οι πάντες πανηγυρίζουν σα να είναι νικητές, ακόμη κι αυτοί που πήραν 10%. Γιατί η αλήθεια δεν μπορεί να πλαστογραφηθεί και τα νούμερα άλλα λένε: φυτεμένα 40 / καραφλά 18, ούτε οι μισοί από μας δεν είστε βρεεεε. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειπαμε τα μικρα ειναι φιντανια
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχουν μονο φαλακρα βιοτοπικα Κωστα Κωστα μου...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΜΟΝΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
μικροί υποβρύχιοι κήποι 19συμμετοχες μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι 20συμμετοχες βιοτοπικά ενυδρεία 19συμμετοχες Vivarium/Paludarium 7συμμετοχες __________________ |
|
|||
|
|||
![]() 3 ώρες μετά την λήξη του διαγωνισμού, δεν ξέρω αν ο Αλεξ έχει κι άλλα στο μαιλ του, πάντως ήδη πιάσαμε τις 79 συμμετοχές. ![]() μικροί υποβρύχιοι κήποι 27 συμμετοχες μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι 24 συμμετοχες βιοτοπικά ενυδρεία 20 συμμετοχες Vivarium/Paludarium 8 συμμετοχες
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Raven : 01-12-10 στις 05:12 |
|
||||
|
||||
![]()
Πολλες οι συμμετοχες και με εξαιρετικα ενυδρεια!
Μπραβο σε ολους! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ποσοστα
μικροί υποβρύχιοι κήποι 27 συμμετοχες 34,2% μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι 24 συμμετοχες 30,3% βιοτοπικά ενυδρεία 20 συμμετοχες 25,3% Vivarium/Paludarium 8 συμμετοχες 10,2%
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειδατε με λιγο τσιγκλισμα ποσοι βαλατε χαχαχα
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
79 συμμετοχές ;;; ΜΠΡΑΒΟ σε όλες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από του χρόνου (αν βρω φυτά
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά Α/Ο- ποια είναι καλύτερη; | Alex_Salonica | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 01-03-10 20:14 |
ποια ειναι αρσενικα και ποια θυληκα labidochromis sp yellow? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-05-09 13:14 |
EHEIM PRO, τι είναι αυτό στο πλάϊ του φίλτρου και ποια η γνώμη σας για τα Pro3 & elec | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-09-08 00:30 |