|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι 2οι τι να πεταξουν?Αμμο οι δισκους? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ προσωπικά απο τότε που γράφτηκα και ξεκίνησα το ενυδρείο μου , εχω αποθηκεύσει το λινκ << ενυδρεία με φυτά>> , γιαυτό και το πρώτο ενυδρείο μου είναι με φυτά!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Τελικα βλεπω οτι οι βιοτοπικανθρωποι αντεπιτιθενται !! με 8 συμμετοχες σημερα εφτασαν τους μικρους υποβρυχιους κηπους ![]() Μα καλα που πηγαν ολα τα nano φυτεμενα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
lol...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Τα πραγματα αλλαζουν αλλα οχι και τοοοοσοοοοο πολυ :ρ
μικροί υποβρύχιοι κήποι 9συμμετοχες μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι 14συμμετοχες βιοτοπικά ενυδρεία 8συμμετοχες Vivarium/Paludarium 1συμμετοχη |
|
||||
|
||||
![]()
ξερακιανο και ξερο ψωμι
μπορει ενα φυτεμενο να ειναι ομορφο αλλα δε συγκρινετε με τιποτα με την αγρια ομορφια ενος βιοτοπικου και αμα θελετε να το παρουμε και απο την αλλη μερια δε παστονουμε τα ενυδρεια στο λιπασμα και στο co2 βαζουμε μονο νερακι ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Προπαγανδα για τους μποσταναδες
Oι υπευθυνοι για τον ιβριδισμο των ψαριων ειναι οι μποσταναδες, με τοσα χημικα σκευασματα που ριχνουν τα ψαρια γινονται καπως ετσι Οποτε ΔΑΓΚΩΤΟ KAI ΞΕΡΟ..... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() κλεινει η διαφορα με αργους αλλα σταθερους ρυθμους
μικροί υποβρύχιοι κήποι 10συμμετοχες μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι 14συμμετοχες βιοτοπικά ενυδρεία 10συμμετοχες Vivarium/Paludarium 1συμμετοχη |
|
||||
|
||||
![]()
τι ειναι καλυτερο να στειλεις στη μαχη ????????
10 λιονταρια η 100 προβατα ?????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() μην παρεξηγισει κανεις τα λογια μου, χιουμορ κανω... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φουλ φυτεμενο,για παντα!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μποστανια και ξερο ψωμι!!! Πλησιαζει η ωρα... Όπως φαινεται δεν θα προλαβω να στειλω αυτο που θα ηθελα και ετοιμαζα για τον διαγωνισμό.
![]() θα στείλω σίγουρα ένα απο τα άλλα μποστανακια μου όμως. Η φωτογραφηση μεινει... Μποσταναδες ενωθήτε!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά Α/Ο- ποια είναι καλύτερη; | Alex_Salonica | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 01-03-10 20:14 |
ποια ειναι αρσενικα και ποια θυληκα labidochromis sp yellow? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-05-09 13:14 |
EHEIM PRO, τι είναι αυτό στο πλάϊ του φίλτρου και ποια η γνώμη σας για τα Pro3 & elec | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-09-08 00:30 |