|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ουσιαστικά κι εφόσον δηλώνω φανατικός μποστανάς τα φυτεμένα είναι τα αγαπημένα μου.
Παρ΄όλα αυτά ένα καλοστημένο ξερακιανό μπορεί να κλέψει καρδιές. Και θεωρώ κορυφαία στιγμή την ώρα που θα ξεκινήσω το paludarium. Νομίζω ότι με αυτό θα κλείσει ο κύκλος. |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια η απαντηση ειναι λιγο μπερδεμα.
αν παμε απλα και μονο με την αποψη τι αρεσει στο ματι μας, τοτε ολα ειναι θεμα γουστου... αν ομως παμε με το τι ειναι καλλητερο για τα ψαρια που κραταμε σε τοσα λιγα λιτρα, τοτε τα βιοτοπικα ενυδρεια δεν μπορουν να συγκριθουν... οσο ομορφο και να κανει καποιος ενα φυτεμενο η μη, αν δεν εχει σχεση με τον βιοτοπο του καθε ψαριου που εχουμε μεσα, τοτε καλλητερα να κρατουσαμε το ενυδρειο χωρις ψαρια.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καί έτσι καί γιουβέτσι!
Καί βουνό καί θάλασσα! Καί φυτεμένο καί νταμάρι καί φυτεμένο νταμάρι!!! Δεν είπα την τελευταία μου κουβέντα! Οι 30 Νοεμβρίου πλησιάζουν! Μάλλον θα κλείσω την πόρτα....
|
||||
|
||||
![]()
Όρμα Πάνο!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά Α/Ο- ποια είναι καλύτερη; | Alex_Salonica | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 01-03-10 20:14 |
ποια ειναι αρσενικα και ποια θυληκα labidochromis sp yellow? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-05-09 13:14 |
EHEIM PRO, τι είναι αυτό στο πλάϊ του φίλτρου και ποια η γνώμη σας για τα Pro3 & elec | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-09-08 00:30 |