|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παραδειγμα, θα μπορεις τουλαχιστον να μειωσεις το βαρος προσθετοντας και μερικες αλλες ετσι ωστε να μην ειναι ολες οι τρυπες το ιδιο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτο σιγουρα!!! απλα θελω να πω οτι μονο με ελαφροπετρες, δεν γινετε με αυτο το μεγεθος...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω, φοραω παντα αντικαλοτικες κατσες....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον.....εχω φωτο στο κινητο και θα κοιταξω να την ανεβασω αργοτερα γιατι τωρα πρεπει να φυγω.
αυτο ειναι το μαξιμουμ μεγεθος...για ανομοιογενεια βαζεις και μερικες μικροτερες. 1 ευρω τη δινει σε ολους....και δεν εχει θεμα ποσοτητας.... για το συγκεκριμενο υλικο και για τις τιμες που εχουν στα μαγαζια...δεν ειναι καθολου ακριβη...με 50 ευρω π.χ.στηνεις ενα νταμαρι "στον αερα" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη για την καθυστερηση.....εδω ειναι και η φωτο που μου εστειλε...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι λες? αρχίζουμε παραγγελίες?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περι TDS... | targas21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 04-11-13 17:56 |
Περι TDS... | kwstas_original | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 12-08-10 22:22 |
Περι φωτισμού | harilaos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 05-02-08 15:42 |
Περι Τ5/Τ8/PC ..... | Discos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 10-09-05 22:17 |