|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα στην παραγωγή κίσσηρης παγκοσμίως. Το 2002 δραστηριοποιούνταν 26 λατομεία κίσσηρης και θυραικής γης στην επικράτεια. Ενδεικτίκά και όχι αποκλειστικά θα αναφέρω οτι εξόρυξη κίσσηρης γίνεται (ή γινόταν τουλάχιστων μέχρι το 2002) στην Θήρα , Μήλο , Γυαλί (η καλύτερρη ποιότητα) , Λήμνο , ΑΓ.Ευστράτιο , Λέσβο , Κίμωλο , Κώ , Νίσυρο , Τήλο , Δαδια Εύρου , Νέα Ζωη Εδδέσης.
Αν είσαι διατεθημένος να μπείς σε περιπέτεια αναζήτησης εγώ θα ξεκινούσα απο την S&B και τον Ηρακλή ζητώντας να με κατευθύνουν.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οποιος βρει ελαφρια πετρα τωρα που τελειωνω τις δικες μου καικε....
![]() ![]() ![]() θα ζητησω αποζημιωση ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παντως οι ελαφροπετρες εχω την εντυπωση οτι μονες τους δεν βουλιαζουν.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν το θυμηθει η γυναικα μου θα σας δωσω αυριο τα τηλεφωνα των 2 μεγαλυτερων εξαγωγικων εταιριων ελαφροπετρας στην Ελλαδα.
Η γυναικα μου εχει αναλαβει την εξαγωγη Ιταλια μεσω της μεταφορικης που εργαζεται.
|
||||
|
||||
![]()
ελπιζω να βγαλουμε καποια ακρη απο εκει...
![]() ![]() η βυθιση τους δε μας απασχολει ιδιαιτερα οσο υπαρχει η ενυδρειακη σιλικονη...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περι TDS... | targas21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 04-11-13 17:56 |
Περι TDS... | kwstas_original | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 12-08-10 22:22 |
Περι φωτισμού | harilaos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 05-02-08 15:42 |
Περι Τ5/Τ8/PC ..... | Discos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 10-09-05 22:17 |