|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οραία.Εχω πάρει καμια 10αρια κιλά 0,5 -1 που θα μπούν στο μικρό και είμαι σε ανζήτηση περισσότερου για το μεγάλο.Μάζεψα άμμο απο την θάλασα για να έκανα μίξη αλλά τελικα είναι αρκετά σκούρα και λέω να μην την βάλω.Τα έξοδα δεν τελείωνουν ποτέ.Επειδή το νερό της βρύσης στην αθήνα είναι ερκετά σκληρό άμα δνε βρώ αραγωνίτη σε καλές τιμές νομίζω θα κάνω μίξη τουλάχιστον 50-50 ,αμα μπορέσω και περισσότερο αραγωνίτη με χαλαζιακή.Σε συνδιασμό με τις ασβεστολιθικές πέτρες που έχω μαζέψει ελπίζω να μην έχω προβλήματα!
|
||||
|
||||
![]()
λογω οικονομιας (πολυ φτηνη αμμος ποταμισια) ολα τα αφρικανικα μου με χαλαζιακη αμμο τα εχω. σαφως και ειναι καλυτερα τα ασβεστολιθικα υλικα..αλλα δε θα εχεις προβλημα αν δεν ειναι...
εχει φροντισει η υδρευση γιαυτο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ωραία!! Μου έφυγε ένα βάρος!!!! ![]() ------------------------- Παιδιά ερώτηση!Υπάρχει dow πολύ λεπτό 2 εκατοστά ας πούμε.Θέλω να ντύσω τις πισω πλευρές για θρμομόνωση αφού το βάψω μαύρο!με ενα σπάρο 2 τριγώνια!!!!!!!!!Στο leroy merlin που ρώτησα δεν έχουν!! ------------------------- Επιστρέφω με νέα ερώτηση! Με το εσωτερικό φίλτρο τι κάνουμε.Έχει έρθει με 17 διαφορετικά σφουγκάρια.Μπλέ γαλάζιο μαυρο πράσινο και ένα tray με κάποιου είδους κεραμικό υλικό.Μάλλον βιολογικό.Στις οδηγίες λέει για σφουγκάρια απονιτρωποίησης σφουγκάρια εμποτισμένα με άνθρακα και χίλια 2 καλούδια.Κάνουνε τίποτα αυτά ή να τα πετάξω όλα και βάλω το χοντρότρυπο μπλέ και το υπόλοιπο να το τιγκάρω siporax; ------------------------- Πάμε για ένα update To έπιπλο για το μικρό είναι έτοιμο.Μένει να σιδερόσω την φορμάικα στις άκρες Από έτσι ![]() έγινε έτσι buttrock.gif ![]() ![]() ![]() Η πρώτη φουρνιά πέτρες έτοιμη ![]() και η δεύτερη σε φάση καθαρισμού ![]() Τέλος κάπως έτσι στο πιο τακτοποιημένο θα είναι το έπιπλό μου!!!! ![]() ------------------------- Έτοιμο το μικρό.Για πάρτε ένα μάτι!!!!!!!! ![]() Είναι ακόμα θολό βέβαια γιατί μόλις τελειωσα το στήσιμο!!!! εχω μία ερώτηση γιατί η ροή του φίλτρου δεν είναι δυνατή και μάλον έχω κάνει πατατία επείδη δεν ξεναείχα εξωτερικό φίλτρο Επείδή έχω εξωτερικό θερμοστάτη και οι σωλήνες ήταν αρκετά σκληρή και ο χόρος περιορισμένος τα έχω βάλει έτσι!Για να μπούν διαφορετικά π΄ρεπει να κόψο το πίσω ξύλο! ![]() Μπορεί αυτό να επηρεάζει τη ροή ή αλλού είναι η πατατιά;μΕσα στο φίλτρο έχω μηχανικό μακαρόνη κάτω κάτω έναν από τους σφουγκαρουαλοβάμβακες από πάνω μετα siporax και άλλο ένα σφουγκαρουαλοβάμβακα πάνω πάνω!!!Για να το ξεκινήσψ γέμισα τον κάδο νερό , πάτησα 2-3 φορές τη χειροκίνητη τρόμπα που έχει και έβαλα στην πρίζα.Η ροή μου φαίνεται πολύ χαμηλή όμως
If you're doing it, do it right!!!!! Beaver's Crazy Reef My RES Aqua Terrarium Μουλτοβιότοπος R.I.P 350 Λ Malawi Mbuna Biotope R.I.P 350 Λ Malawi Mbuna Biotope Vol2. R.I.P Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Crazy_Beaver : 25-11-10 στις 22:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι πρέπει να κόψεις τον σωλήνα γιατί η καμπύλη που κάνει ζορίζει την έξοδο.
(κατά τ' άλλα προχώρα, σε βλέπω μεθοδικό και θα έχεις σίγουρα καλό αποτέλεσμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ορίστε και μία φώτο από σήμερα το πρωί που ξεθόλωσε λίγο!Ελπίζω να κατοικηθεί σύντομα γιατί πολύ καιρό έμεινα χωρίς ενυδρείο!
![]() Κάτι που σκέφτηκα για την μειωμένη ροή του φίλτρου είναι ότι μέσα στην κλασική υπερβολή μου το παραγέμισα μακαρόνι και ίσως τα καλαθάκια να μην πατάνε καλά το ένα με το άλλο.Υπάρχει περίπτωση αυτό να επηρεάζει την ροή; Θα προσπάθήσω βέβαια να περιορίσω τις καμύλες από το λάστιχο αλλά ο χώρος είναι πολύ περιορισμένος και ο θερμαντήρας είναι τούμπανο.Βέβαια το λάστιχο δεν τσακίζει πουθενά και από την άλλη υποτίθεται ότι έχει μανομετρικό 1,8 μέτρα, μια καμπύλη το πείραξε;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχέδια για καπάκι ενυδρείου DIY | KIRKMAN | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 27-04-10 15:53 |
Σχέδια για νέο ενυδρείο. | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 19-11-06 23:19 |
Προτάσεις για αυτοσχέδια φίλτρα. | Anonymous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-01-05 14:09 |
Σχέδια κατασκευής για θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 27-09-04 13:02 |