|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα πιο δυσκολα και καλυτερα ενυδρεια ειναι αυτα που εχουν τις πιο λιγες συμμετοχες.
Ειναι διπλα ενυδρεια γιατι δειχνουν και το υποβρυχειο αλλα και το υπεργειο τμημα του βιοτοπου. Και μιλαω φυσικα για τα Paludarium.
|
||||
|
||||
![]()
Τι έχει το ουσιαστικά??
![]() Κι εγώ το χρησιμοποιώ.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το λέω για ένα συμμαθητή μου
![]() Λέει: Ουσιαστικά, εφόσον ο άξονας της γης έχει κλίση 23.5ο+- ως προς τον κάθετο άξονα περιστροφής της γής... Ουσιαστικά, οι Μυκηναίοι εφόσον ήταν από την ελληνική φυλή αφομοίωσαν σημαντικά στοιχεία του Μινωικού πολιτισμού... Και άλλα πολλά! Θα πέσετε από τα γέλια αν τον ακούσετε να το λέει ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και νόμιζα πως μόνο εμείς οι μαθητές τα παρατηρούμε αυτά καλοί είστε και εσείς. Μια καθηγήτρια πάντως στα Αγγλικά έλεγε συνέχεια λοιπόν ένα σας λέω είχε πει 200(μετρημένο οχι αερολογίες) φορές λοιπόν σε μια ώρα.
Και για να μπω στο θέμα μας μποστάνια για πάντα μπορεί να μην έχω ακόμη αλλά του χρόνου θα λάβω και εγώ συμμετοχή |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλα , ειστε απιστευτοι !!
![]() ![]() Συμφωνα με τη σκεψη του delta 66, τα paludarium ειναι σαφως τα καλυτεροτερα ολων , αφου δεν εχουμε ...ουτε 1 συμμετοχη ![]() ![]() Ειμαι περιεργος ομως αφου το πατε σε κοντρες να δω ποιοι θα ειναι πιο ενεργοι στα βιοτοπικα.To βασανιστικο ερωτημα λοιπον ειναι: Nταμαρανθρωποι afrikaaners Vs αμαζονιακοι discusmaniacs Ακουω προβλεψεις και να πεφτουν τα στοιχηματα.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για μενα δεν τιθεται ερωτημα
τα ενυδρεία με φυτά γιατι εχουν απ ολα και φυτα και δημιουργια και ψαρακια και σαλιγκαρακια γαριδουλες κλπ ειναι τρισδιαστατη ζωγραφικη ![]() μακραν καλυτερα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι 2οι τι να πεταξουν?Αμμο οι δισκους? ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά Α/Ο- ποια είναι καλύτερη; | Alex_Salonica | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 01-03-10 20:14 |
ποια ειναι αρσενικα και ποια θυληκα labidochromis sp yellow? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-05-09 13:14 |
EHEIM PRO, τι είναι αυτό στο πλάϊ του φίλτρου και ποια η γνώμη σας για τα Pro3 & elec | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-09-08 00:30 |