|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα
οχι τον φωναζα κοναν αλα μου βγηκε ηρεμος πραος και πολυ υπακουος. ετσι τωρα πια τον φοναζω σοφο και αυτος ακουει!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος
|
||||
|
||||
![]()
Να σας δειξω και εγω μια φωτο απο το δικο μου Pitbul american staffordshire εχει το ενα ματι γαλαζιο και το αλλο καφε μονο εναμιση χρονο φυλακας στο χωρο μαζι με αλλα που εχω. Ονομα Σνουπυ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλα ολα τα σκυλια τυπου bulldog και pitbull ειναι τελεια ![]() ------------------------- δειτε και αυτο http://www.greatdogsite.com/breeds/details/Canary_Dog/ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 22-11-10 στις 19:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καθε ρατσα εχει τη χαρη της και τις απαιτησεις της.
Το δυσκολο ειναι εμεις να εχουμε τα "προσοντα" για να αποκτησουμε καποια... |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οποτε ονειρα να κανουμε και βλεπουμε για το μελλον ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός!!!
Και εγω θεωρω τον εαυτο μου ακαταλληλο για να αποκτησω σκυλο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
Τί να ειναι; | fotis478 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 22-08-08 17:42 |
Που ειναι το CO2? | spdm | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-02-07 15:56 |
Ειναι reef safe η δεν ειναι? | reefland | Reefsafe | 13 | 28-09-04 15:44 |