|
|
|||
|
|||
![]()
ωραια τα μεγαλοσωμα σκυλια! εγω θα πρωτεινα ντομπερμαν η μολοσσο!
απο εδω ειναι ο χοκ μου! |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πανεμορφη!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πανέμορφη σκυλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά να σας ζήσουν οι ομορφιές σας!!!Από εδώ ο δικός μας κούκλος!!!
ο Ιβάν 2 χρονών Γερμανικος ποιμενικός ,τον οποίο έχουμε παντού μαζί.Μένει μέσα στο σπίτι και είναι απλά άνθρωπος,μέχρι να του δώσουμε εντολή ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ολα τα σκυλια ειναι πανεμορφα και τα ρατσας και τα ημιαιμα και τα μεγαλωσωμα και τα μικροσωμα μην ξεχνατε που αυτος που ειναι κοντα στα ζωα και ειναι δεμενος με αυτα ειναι ευτυχισμενος την στιγμη που βρισκεται μαζι τους κατι που δεν μπορει να σου το προσφερει κανενα αγαθο.
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλη αγαπη τα ντοπερμαν!!κουκλος ο χοκ!καποια στιγμη θα αποκτησω κ εγω ενα ντοπ!
|
|
||||
|
||||
![]()
εχει 3 ο αδερφος μου...πριν τα γνωρισω δεν ηξερα ποσο καταπληκτικη φυλη ειναι τα ντομπερμαν.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μποξερ = Τρελοσκυλο
Ντοπερμαν = ο αγαθος γερμανος Μολοσσος = Το σκυλι που παντα θα νομιζει οτι ειναι κουταβι Πιτμπουλ (ολα...) = λειωνει για σενα αν λειωνεις γι αυτο Αυτα ειναι η βαση , ολος ο υπολοιπος χαρακτηρας εχει να κανει με τον ιδιοκτητη και την διασταυρωση που εφερε τον κουταβο στον κοσμο .... Μητσο ...σκεψου θελει 3 ωρες βολτα !!! Παρε πιο αργη οσμωση για να προλαβενει να μην εχει γεμισει το ενυδρειο μεχρι να γυρισετε !!!!!!
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Owner/%CE%A4%CE%B1%20%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%8 6%CE%AC%20%CE%BC%CE%BF%CF%85/samsung/%CE%A3%CE%BA%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%82/%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%C E%AF%CE%B10103.jpg[/IMG] οριστε και ο μαικ στην παρεα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
Τί να ειναι; | fotis478 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 22-08-08 17:42 |
Που ειναι το CO2? | spdm | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-02-07 15:56 |
Ειναι reef safe η δεν ειναι? | reefland | Reefsafe | 13 | 28-09-04 15:44 |